Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

  • Verdienen met zonnepanelen

    • Verdien €1400+ per jaar
    • Automatische aansturing met Heartbeat
    • Binnen 4 weken geïnstalleerd

800+ reviews

1.4K reviews

300.000+ anderen gingen jou al voor

Verwarm je huis slim met de 1KOMMA5° Warmtepomp

Ontdek de innovatieve warmtepompoplossing van 1KOMMA5°, ontworpen om je huis efficiënt te verwarmen tijdens de winter. Deze geavanceerde systemen maken gebruik van een slimme combinatie van zonne-energie en Dynamic Pulse-technologie, waardoor de elektriciteitskosten voor het verwarmen van je huis tot wel 80% lager kunnen zijn dan de kosten van traditionele elektriciteit van het net. Deze aanpak benut niet alleen duurzame energiebronnen maar optimaliseert ook het energieverbruik, waardoor je kunt genieten van een comfortabel warm huis met aanzienlijke besparingen op de lange termijn.

Warmtepomp 1komma5

WARMTEPOMP

Bespaar twee keer zoveel met de 1KOMMA5º warmtepomp

Bespaar fors op je stookkosten met de 1KOMMA5° warmtepomp, een slim alternatief voor gas of olie. Zorgen over de elektriciteitsprijs? Ons Heartbeat systeem en Dynamic Pulse-tarief bieden kansen op gratis marktstroom, ook zonder zonnepanelen!

Voordelen van de 1KOMMA5° warmtepomp

50% lagere energiekosten dan concurrentie

Warmtepomp installeren

Verhoog je woningwaarde

Installeren warmtepomp

Installatie door 1KOMMA5º vakmensen

Opbrengst zonnepanelen

Om je een gedetailleerd beeld te geven van de potentiële opbrengst van zonnepanelen, laten we je graag een uitgebreide berekening zien, gebaseerd op het succesverhaal van een tevreden klant van Zonduurzaam. We begrijpen dat de financiële aspecten cruciaal zijn bij het overwegen van een investering in zonnepanelen, dus laten we in detail uitleggen wat je kunt verwachten.

* De vermelde berekening betreft een voorbeeld gebaseerd op de gegevens van ‘een klant’ bij Zonduurzaam. Het dient slechts om een indicatief voorbeeld te geven en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Voorbeeld winstberekening:

Verbruik per jaar:
1800kWh
Geschat aantal zonnepanelen:
8
Verdien per jaar*:
€1100

Geen spaargeld nodig

Leningen kunnen een effectieve manier zijn om de initiële kosten van zonnepanelen te dekken. Veel provincies of lokale overheden bieden gunstige leningen aan voor duurzame projecten, waaronder zonnepanelen. Onze adviseurs staan voor je klaar om dit samen te regelen.

Door zonnepanelen te huren, geniet je van alle pluspunten zonder direct te investeren. Zo blijft je spaargeld beschikbaar voor plezier of verdere verduurzaming van je huis.

Even een update: op dit moment zijn er geen subsidies voor zonnepanelen. Maar goed nieuws: Sinds 2023 betaal je geen btw meer op je aankoop. 

1K5_Shoot_B2B_Bayern_Sommer-23_Office_Werndl_26-01-WEB

THUISBATTERIJ

Ons energiebeheersysteem helpt ons super slim met energie om te gaan.

Ons geavanceerde systeem ‘heartbeat’ maakt dit mogelijk. Dit kastje zorgt ervoor dat alle apparaten in jouw woning met elkaar communiceren en aangestuurd worden op basis van het actuele energie aanbod op de markt.,

KLANTCASE

Klanten aan het woord

16 juni, 2023
16 juni, 2023
Wouter uit Deventer
Read More
“De installatie ging verrassend hard. Ze waren hier om 8 uur en om 12 uur namen ze alweer afscheid”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Menno uit Deventer
Read More
“De installatie was prima. Ik heb er niks op aan te merken. Ik ben gewoon binnen gaan zitten, totdat een vriend van mij even langs kwam. We zijn toen even buiten gaan kijken.”
2 februari 2021
2 februari 2021
Lisette uit Apeldoorn
Read More
“Het contract zag er netjes uit en ik kreeg twee opties. Hieruit heb ik gekozen. Ik vertrouwde helemaal op wat mij werd aangeboden!”
18 april 2023
18 april 2023
Sander uit Losser
Read More
“Het was binnen een halve dag gefixt!” Zegt Sander. “Het waren keurige jongens, ze werkten goed door. Ze zijn daarna direct doorgegaan naar mijn ouders. Dat hadden ze ook mooi gedaan.”
24 juli, 2022
24 juli, 2022
Carl & Wil uit Hellendoorn
Read More
“Er waren wel goedkopere aanbieders, maar daar was het rendement van het systeem minder… Ja dat schiet dan natuurlijk alsnog op de langer termijn niet op!”
21 september 2021
21 september 2021
Theo uit Almere
Read More
“Ik zou mensen dit willen aanraden. Alles is goed verlopen, dus waarom zou ik wat anders aanraden? Het complete pakket is gewoon goed geweest.”
5 juni, 2022
5 juni, 2022
Harry & Ans uit Losser
Read More
“We zijn heel blij dat we dit nu gedaan hebben met die zonnepanelen, maar meer hoeft nu niet. Overal komt een einde aan, maar we zijn wel dik tevreden met alles!”
8 maart, 2022
8 maart, 2022
Micheal uit Deventer
Read More
“De doorslag voor de keus van zonnepanelen was echt duurzaamheid. Het gevoel bij jullie heeft hierin de doorslag gegeven!”
Previous
Next

15.000+ ervaringen

5/5

Beoordeeld met een 9.1/10

BLOGS

Laatste zonnepanelen nieuws

FAQ

Veel gestelde vragen

Wij zijn werkzaam door heel Nederland! We werken met verschillende installatie partijen samen die zich door het gehele land bevinden, waardoor we altijd bij jou in de buurt zijn.

 

Wij streven ernaar om binnen 2 tot 4 weken de zonnepanelen te plaatsen.

Nee dat zullen wij nooit van je vragen. Je betaalt bij ons pas achteraf, wanneer je helemaal tevreden bent.

Ja dat kan! Daarnaast valt er bij ons een regeling te treffen wat betreft lease opties. Neem contact op om jouw situatie in kaart te laten brengen en te kijken naar de mogelijkheid die het beste bij jou aansluit.

Dat klopt inderdaad! Voor elk persoon die dankzij jou van de service van 1KOMMA5º gebruik mag maken krijg je van ons €100,- via ons ambassadeursprogramma

Wil je ook verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakscan en ontvang: