Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Lisette

5/5

“Het contract zag er netjes uit en ik kreeg twee opties. Hieruit heb ik gekozen. Ik vertrouwde helemaal op wat mij werd aangeboden!”

“We zijn heel blij dat we dit nu gedaan hebben met die zonnepanelen, maar meer hoeft nu niet. Overal komt een einde aan, maar we zijn wel dik tevreden met alles!” 

Over Lisette

Lisette begint haar verhaal met haar buitenlandse ervaring. “Ik heb ongeveer 7 jaar in Frankrijk gewoond. Pas sinds 3 jaar woon ik in dit huis. Jarenlang heb ik in Frankrijk skiles gegeven en nu doe ik dit nog steeds in Nederland, maar dan nu in Veenendaal.” verteld ze met plezier. 

“Ongeveer 5 jaar geleden kocht ik het huis al, maar woonde ik er alleen maar in de zomer. Voor de rest van de tijd verhuurde ik het,” vervolgt Lisette haar verhaal.  “In de eerste zomermaanden heb ik al veel verbouwingen aan het huis laten doen. Bijna alles is nieuw, keuken eruit en muren gedaan. Zelf heb ik twee linkerhanden, dus laat ik het liever iemand anders doen,” zegt ze lachend. 

“Verder is de badkamer gedaan, maar zou ik ook heel graag de vloer nog willen doen. Maar beter doe ik dat niet zelf,” zegt ze grijzend. “Mijn vriend en ik zijn ook bijna niet thuis doordat we beiden in de horeca werken en daarmee veel van huis zijn, we leven op dit moment een beetje langs elkaar heen. Het laten uitbesteden is dan veel makkelijker.”

Foto van Lisette skiënd
Klantcase Lisette 1komma5 zonduurzaam

Vol van vertrouwen

“Zelf wilde ik al een tijdje zonnepanelen. Toen mijn ouders zonnepanelen namen zag ik zelf ook de kans om nu actief eens op zoek te gaan.” De drempel was Lisette over en zo ging ze over naar haar zoektocht naar zonnepanelen. 

Als we het over het voortraject hebben is Lisette heel duidelijk. “Zelf werk ik ongeveer 80 uur in de week en werkt mijn vriend ook erg veel. Veel tijd om research te doen hadden we dus eigenlijk niet. We gingen dus vooral op het vertrouwen af. Via een kennis ben ik bij jullie gekomen. Het contract zag er netjes uit en ik kreeg twee opties. Hieruit heb ik gekozen. Ik vertrouwde helemaal op wat mij werd aangeboden.” Het was voor Lisette meteen een goed contact waarbij ze het vertrouwen had gevonden dat ze zocht. 

“Ik kon 8 panelen kwijt en waarom zou ik dan niet 8 panelen nemen. De keuze was dan ook snel gemaakt voor Zonduurzaam. Ondanks dat we weinig thuis zijn en voornamelijk stroom gebruiken voor het aquarium, de televisie en de telefoons kozen we voor 8 panelen in plaats van 6.” Het besparen en genereren van haar eigen stroom spreekt Lisette heel erg aan. “Het is voor mij echt een stukje besparen. Helemaal omdat de energieprijzen nu gaan stijgen. Het is dan toch fijn om zelf stroom te kunnen genereren.”

De installatiedag

Over de installatie is Lisette kort en krachtig. “Van de installatie heb ik in principe geen last gehad. Ze zijn eerst beneden bezig geweest met het kastje installeren en daarna zijn ze boven geweest. Ondanks het af en toe boren heb ik hier rustig kunnen zitten.

Ze hebben voorafgaand aan de installatie alles netjes uitgelegd, ook omdat de dakdekker wat later zou komen. Echter waren ze niet bang dat het vandaag niet af zou komen.”

Wel geeft ze de volgende tip nog mee voor anderen die nog zonnepanelen willen laten installeren: “Laat de zonnepanelen uitbesteden. Ondanks een telefoontje en wat vragen en gegevens ingevuld te hebben, had ik er verder geen werk aan. Het was heel simpel op deze manier”

Wil je ook verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakscan en ontvang:

Menu