Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

Kunnen we je ergens mee helpen?

Zet de eerste stap naar slimmer energiebeheer!

FAQ

Veel gestelde vragen

Wij zijn werkzaam door heel Nederland! We werken met verschillende installatie partijen samen die zich door het gehele land bevinden, waardoor we altijd bij jou in de buurt zijn.

 

Wij streven ernaar om binnen 2 tot 4 weken de zonnepanelen te plaatsen.

Nee dat zullen wij nooit van je vragen. Je betaalt bij ons pas achteraf, wanneer je helemaal tevreden bent.

Ja dat kan! Daarnaast valt er bij ons een regeling te treffen wat betreft lease opties. Neem contact op om jouw situatie in kaart te laten brengen en te kijken naar de mogelijkheid die het beste bij jou aansluit.

Dat klopt inderdaad! Voor elk persoon die dankzij jou van de service van 1KOMMA5º gebruik mag maken krijg je van ons €100,- via ons ambassadeursprogramma

Contactformulier

Beoordelingen
5/5
“Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het ongelooflijke e-book over zonnepanelen dat ik recentelijk heb ontdekt. Dit informatieve juweeltje heeft mijn kijk op zonnepanelen volledig veranderd en heeft me overtuigd om onmiddellijk actie te ondernemen om geld te besparen.”

20-10-2023

Jessica van Meren

Heb je een andere vraag?

Heb je een vraag over jouw zonnepanelen installatie of wil je meer informatie over zonnepanelen ontvangen? Wij zijn op kantoordagen tussen 08:30 – 17:00 bereikbaar op: 088-8897777.

Houd er rekening mee dat onze afdelingen klantenservice, planning en werkvoorbereiding dagelijks tot 16:00 uur voor je beschikbaar zijn.

1KOMMA5° | Zonduurzaam Hanzeweg 5
7418 AW Deventer

15.000+ ervaringen

5/5

Beoordeeld met een 9.1/10

Wil je ook verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakscan en ontvang: