Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

  • Bereken in 60 seconden wat onze zonnepanelen je opleveren

    • De goedkoopste stroom zonder terugleverkosten
    • Altijd de laagste energieprijs met dynamische energie en heartbeat
    • Word onafhankelijk van energieleveranciers

1.4K reviews

1.4K reviews

300.000+ anderen gingen jou al voor

200.000+ installaties

One-Stop-Shop

Europese marktleider

30 jaar zekerheid zonder terugleverkosten

Ontdek hoe je met onze zonnepanelen en slimme energiebeheersystemen geen terugleverkosten meer hoeft te betalen. Word zelfvoorzienend en begin geld te verdienen met zonne-energie. Met meer dan 200.000 installaties op diverse locaties in Europa behoort 1KOMMA5° tot de toonaangevende marktleider in de verkoop en installatie van zonnepanelen. Wij zijn jouw one-stop-shop en regelen alles voor je: van advies en planning tot installatie en service.

Full Black Module
1K5_Shoot_Finland_Product_PV-Black-Module_55-WEB

HEARTBEAT

Zonnepanelen van 1KOMMA5º

Bijna 70% van alle zonnepanelen komen uit China, waar ze nog steeds vaak fossiele brandstoffen gebruiken om ze te maken. Bij 1KOMMA5° willen we dat helemaal anders doen. We gaan de productieketen weer naar Europa halen, te beginnen met het schoon en lokaal regelen van onze spullen. We beginnen met het belangrijkste: silicium

Voordelen van 1KOMMA5° Zonnepanelen

Lagere energierekening

De nummer één reden voor zonnepanelen? Een lagere energierekening, ook in 2024.

 

 

Zorgeloos genieten met topgarantie

Je krijgt van ons niet alleen 25 jaar garantie op het product, maar ook nog eens 30 jaar garantie op de prestaties.

 

grondstoffen zonnepanelen

Productie in Europa

Onze zonnepanelen? Die komen rechtstreeks uit onze eigen fabriek in Duitsland. Daarmee lopen we voorop in het maken van een verschil voor onze planeet.

Opbrengst zonnepanelen

Om je een gedetailleerd beeld te geven van de potentiële opbrengst van zonnepanelen, laten we je graag een uitgebreide berekening zien, gebaseerd op het succesverhaal van een tevreden klant van Zonduurzaam. We begrijpen dat de financiële aspecten cruciaal zijn bij het overwegen van een investering in zonnepanelen, dus laten we in detail uitleggen wat je kunt verwachten.

* De vermelde berekening betreft een voorbeeld gebaseerd op de gegevens van ‘een klant’ bij Zonduurzaam. Het dient slechts om een indicatief voorbeeld te geven en kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Voorbeeld winstberekening:

Verbruik per jaar:
1800kWh
Geschat aantal zonnepanelen:
8
Verdien per jaar*:
€1100

Geen spaargeld nodig

Leningen kunnen een effectieve manier zijn om de initiële kosten van zonnepanelen te dekken. Veel provincies of lokale overheden bieden gunstige leningen aan voor duurzame projecten, waaronder zonnepanelen. Onze adviseurs staan voor je klaar om dit samen te regelen.

Door zonnepanelen te huren, geniet je van alle pluspunten zonder direct te investeren. Zo blijft je spaargeld beschikbaar voor plezier of verdere verduurzaming van je huis.

Even een update: op dit moment zijn er geen subsidies voor zonnepanelen. Maar goed nieuws: Sinds 2023 betaal je geen btw meer op je aankoop. 

1K5_Shoot_B2B_Bayern_Sommer-23_Office_Werndl_26-01-WEB

HEARTBEAT

Ons energiebeheersysteem helpt ons super slim met energie om te gaan.

Ons geavanceerde systeem ‘heartbeat’ maakt dit mogelijk. Dit kastje zorgt ervoor dat alle apparaten in jouw woning met elkaar communiceren en aangestuurd worden op basis van het actuele energie aanbod op de markt.,

KLANTCASE

Klanten aan het woord

9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Micheal uit Deventer
Read More
“De doorslag voor de keus van zonnepanelen was echt duurzaamheid. Het gevoel bij jullie heeft hierin de doorslag gegeven!”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Harry & Ans, Losser
Read More
“We zijn heel blij dat we dit nu gedaan hebben met die zonnepanelen, maar meer hoeft nu niet. Overal komt een einde aan, maar we zijn wel dik tevreden met alles!”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Wouter, Deventer
Read More
“De installatie ging verrassend hard. Ze waren hier om 8 uur en om 12 uur namen ze alweer afscheid”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Theo, Almere
Read More
“Ik zou mensen dit willen aanraden. Alles is goed verlopen, dus waarom zou ik wat anders aanraden? Het complete pakket is gewoon goed geweest.”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Sander, Losser
Read More
“Het was binnen een halve dag gefixt!” Zegt Sander. “Het waren keurige jongens, ze werkten goed door. Ze zijn daarna direct doorgegaan naar mijn ouders. Dat hadden ze ook mooi gedaan.”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Menno, Deventer
Read More
“De installatie was prima. Ik heb er niks op aan te merken. Ik ben gewoon binnen gaan zitten, totdat een vriend van mij even langs kwam. We zijn toen even buiten gaan kijken.”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Lisette, Apeldoorn
Read More
“Het contract zag er netjes uit en ik kreeg twee opties. Hieruit heb ik gekozen. Ik vertrouwde helemaal op wat mij werd aangeboden!”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Carl & Wil, Hellendoorn
Read More
“Er waren wel goedkopere aanbieders, maar daar was het rendement van het systeem minder… Ja dat schiet dan natuurlijk alsnog op de langer termijn niet op!”
Previous
Next

15.000+ ervaringen

5/5

Beoordeeld met een 9.1/10

BLOGS

Laatste zonnepanelen nieuws

FAQ

Veel gestelde vragen

Wij zijn werkzaam door heel Nederland! We werken met verschillende installatie partijen samen die zich door het gehele land bevinden, waardoor we altijd bij jou in de buurt zijn.

 

Wij streven ernaar om binnen 2 tot 4 weken de zonnepanelen te plaatsen.

Nee dat zullen wij nooit van je vragen. Je betaalt bij ons pas achteraf, wanneer je helemaal tevreden bent.

Ja dat kan! Daarnaast valt er bij ons een regeling te treffen wat betreft lease opties. Neem contact op om jouw situatie in kaart te laten brengen en te kijken naar de mogelijkheid die het beste bij jou aansluit.

Dat klopt inderdaad! Voor elk persoon die dankzij jou van de service van 1KOMMA5º gebruik mag maken krijg je van ons €100,- via ons ambassadeursprogramma

Wil je ook verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakscan en ontvang: