Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

DYNAMIC PULSE

Dynamisch energietarief vanaf 0 cent per kWh!

Wanneer de wind waait en de zon schijnt, is stroom bijzonder voordelig of zelfs gratis. Met Dynamic Pulse krijg je altijd de schoonste en goedkoopste energie. Dankzij ons dynamisch energietarief profiteer je rechtstreeks van marktprijzen en kun je genieten van lage of zelfs negatieve stroomprijzen.
Play Video about Foto Koen met Heartbeat

SCHOONSTE EN GOEDKOOPSTE ENERGIE

Schone energie uit wind en zon is altijd goedkoper

De prijs op de energiemarkt daalt zodra de wind waait en de zon schijnt. Met ons dynamisch energietarief profiteer je van deze dalende of negatieve stroomprijzen. Dit wordt versterkt door de enorme uitbreiding van duurzame energiebronnen.

Vaste stroomtarieven bieden dit voordeel niet, omdat ze niet gekoppeld zijn aan de handelsmarkt en kunnen dit voordeel niet bieden. Het Heartbeat AI software platform koopt schone energie in wanneer het goedkoop of zelfs gratis is, om zelf te gebruiken of op een later moment tegen hogere prijzen terug te verkopen. Zo breng je jouw energierekening naar €0,-.

De beste stroomprijs

HEARTBEAT

Je risicoloze en toekomstbestendige oplossing

Dynamische stroomtarieven zijn niet automatisch voordeliger. Als het stroomverbruik ongestuurd plaatsvindt tijdens piekuren, kan het zelfs relatief duur worden.

Onze oplossing biedt zekerheid en zorgt altijd voor de meeste besparing. Heartbeat AI verplaatst jouw stroomverbruik naar de voordeligste tijden. Je bespaart – zonder dat het jou energie kost. Daarnaast verdien je geld door stroom te gebruiken in plaats van ervoor te betalen! 

Altijd toegang tot de laagste energieprijs met Dynamic pulse & Heartbeat AI

Play Video
Stroomprijsgarantie 1komma5

DYNAMISCH ENERGIETARIEF

Handel slim met zelf opgewekte energie en verdien een extra inkomen

Dynamic Pulse laat je leven op het ritme van de wind en de zon, terwijl je profiteert van de schommelingen op de energiemarkt. Het Heartbeat AI software platform controleert iedere 15 minuten wanneer hij jouw stroom het beste kan opslaan of verkopen.

Heb je energie over die je niet gebruikt omdat je bijvoorbeeld overdag aan het werk bent? Heartbeat weet precies hoeveel je ‘s avonds nodig hebt. De rest van de stroom verkoopt Heartbeat terug aan het net op het duurste moment. Zo kunnen je jaarlijkse besparingen oplopen tot wel €1000!

GROENE ENERGIE

Groene ≠ schone energie uit zon & wind

Traditionele groene energietarieven zijn vaak niet echt schoon en klimaatneutraal. Veel energieleveranciers kopen certificaten uit het buitenland om bijvoorbeeld stroom uit kolencentrales  groen te wassen.

1KOMMA5° doet het anders: Door slimme aansturing, verplaatsen we jouw stroomverbruik naar momenten waarop er veel stroom beschikbaar is uit zon en wind. Groene stroom dus. Hierdoor verminder je jouw CO2-uitstoot met 50%.

KLANTCASE

Klanten aan het woord

16 juni, 2023
16 juni, 2023
Wouter uit Deventer
Read More
“De installatie ging verrassend hard. Ze waren hier om 8 uur en om 12 uur namen ze alweer afscheid”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Menno uit Deventer
Read More
“De installatie was prima. Ik heb er niks op aan te merken. Ik ben gewoon binnen gaan zitten, totdat een vriend van mij even langs kwam. We zijn toen even buiten gaan kijken.”
2 februari 2021
2 februari 2021
Lisette uit Apeldoorn
Read More
“Het contract zag er netjes uit en ik kreeg twee opties. Hieruit heb ik gekozen. Ik vertrouwde helemaal op wat mij werd aangeboden!”
18 april 2023
18 april 2023
Sander uit Losser
Read More
“Het was binnen een halve dag gefixt!” Zegt Sander. “Het waren keurige jongens, ze werkten goed door. Ze zijn daarna direct doorgegaan naar mijn ouders. Dat hadden ze ook mooi gedaan.”
24 juli, 2022
24 juli, 2022
Carl & Wil uit Hellendoorn
Read More
“Er waren wel goedkopere aanbieders, maar daar was het rendement van het systeem minder… Ja dat schiet dan natuurlijk alsnog op de langer termijn niet op!”
21 september 2021
21 september 2021
Theo uit Almere
Read More
“Ik zou mensen dit willen aanraden. Alles is goed verlopen, dus waarom zou ik wat anders aanraden? Het complete pakket is gewoon goed geweest.”
5 juni, 2022
5 juni, 2022
Harry & Ans uit Losser
Read More
“We zijn heel blij dat we dit nu gedaan hebben met die zonnepanelen, maar meer hoeft nu niet. Overal komt een einde aan, maar we zijn wel dik tevreden met alles!”
8 maart, 2022
8 maart, 2022
Micheal uit Deventer
Read More
“De doorslag voor de keus van zonnepanelen was echt duurzaamheid. Het gevoel bij jullie heeft hierin de doorslag gegeven!”
Previous
Next

15.000+ ervaringen

5/5

Beoordeeld met een 9.1/10

BLOGS

Laatste zonnepanelen nieuws

FAQ

Veel gestelde vragen

Wij zijn werkzaam door heel Nederland! We werken met verschillende installatie partijen samen die zich door het gehele land bevinden, waardoor we altijd bij jou in de buurt zijn.

 

Wij streven ernaar om binnen 2 tot 4 weken de zonnepanelen te plaatsen.

Nee dat zullen wij nooit van je vragen. Je betaalt bij ons pas achteraf, wanneer je helemaal tevreden bent.

Ja dat kan! Daarnaast valt er bij ons een regeling te treffen wat betreft lease opties. Neem contact op om jouw situatie in kaart te laten brengen en te kijken naar de mogelijkheid die het beste bij jou aansluit.

Dat klopt inderdaad! Voor elk persoon die dankzij jou van de service van 1KOMMA5º gebruik mag maken krijg je van ons €100,- via ons ambassadeursprogramma

Wil je ook verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakscan en ontvang: