Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

Zet de eerste stap naar slimmer energiebeheer!

Hoe berekenen wij de prijs van zonnepanelen?

De kosten voor zonnepanelen hangen geheel af van uw situatie en voorkeuren. De prijzen van een zonnepaneleninstallatie zijn in de afgelopen jaren flink gedaald, terwijl de kwaliteit van een installatie juist enorm is toegenomen, wat juist in het voordeel van de consument werkt! Lees ons artikel opbrengst zonnepanelen berekenen om te kijken wat zonnepanelen voor jou kunnen opleveren!

De prijs van zonnepanelen

De prijs van een zonnepaneleninstallatie is bij Zonduurzaam in te verdelen in vier categorieën:

  • De zonnepanelen zelf;
  • De omvormer en eventueel de bijkomende optimizers, afhankelijk van het type installatie dat onze adviseurs u aanraden;
  • Montagemateriaal;
  • Het installeren van de zonnepaneleninstallatie op het gewenste pand.

In tegenstelling tot vele andere bedrijven kan Zonduurzaam besparen op externe kosten zoals een schouw of voorrijkosten omdat wij gebruik maken van speciale software, waardoor wij een woning op afstand tot op de centimeter nauwkeurig kunnen inmeten. Deze kosten worden bij ons dan ook niet doorberekend in de offerte, waardoor wij de klant altijd kunnen voorzien van een scherpe en concurrerende prijs.

Het is een goed moment om een zonnepaneleninstallatie aan te schaffen; de prijs-kwaliteitsverhouding is momenteel erg gunstig. Om tot een concreet kostenplaatje te komen, is het verstandig om met een vakkundig adviseur in contact te komen – zij kunnen dan samen met u kijken naar uw huidige situatie en op basis van uw voorkeuren en wensen een concreet plan voor u opstellen waaruit blijkt wat een zonnepaneleninstallatie u kan gaan opleveren. U kunt ook een zonnepanelen offerte aanvragen op onze website, waarna een van onze adviseurs contact met u opneemt.

Ook weten wat een zonnepaneleninstallatie in uw situatie gaat opleveren?

Onze adviseurs helpen u tijdens een kennismakingsgesprek graag op weg en informeren u naar de mogelijkheden.

Neem contact op met een van onze adviseurs.

Direct contact

Heb je een vraag niet kunnen vinden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Zij staan je graag persoonlijk te woord.

Ma t/m vrij 08:30 – 17:00

Menu