Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Ontdek wat je kunt verdienen

Bieden jullie ook goedkope zonnepanelen aan?

Bieden jullie ook goedkope zonnepanelen aan?

De term ‘goedkope zonnepanelen’ blijft een erg relatief begrip. In de werkelijkheid zijn er veel verschillende zonnepanelen in omloop en zal voor de één het aanbod duurder uitvallen dan voor de ander. Het is verstandig om rekening te houden met het feit dat de zonnepanelen een duurzame investering zijn en dat wat u op uw woning legt, zichzelf altijd zal terugbetalen. Daarom zal jij de overweging moeten gaan maken of jij zonnepanelen gaat kopen of huren.

Omdat het natuurlijk om een investering, gaat is het verstandig om altijd de afweging te maken tussen een ‘goedkoop’ aanbod, wat soms te mooi klinkt om waar te zijn, en een ‘realistisch’ aanbod, wat wellicht wat duurder uitvalt maar waardoor u wél verzekerd bent van een krachtige installatie en goede aanvullende garanties. Daar Zon duurzaam landelijk opereert, hanteren wij niet het webshop-principe en zullen wij buiten eventueel genoemde vriendenkortingen géén aanvullende kortingen geven of onderhandelen over de prijs.

Zon duurzaam heeft namelijk al een erg scherp aanbod en verzekerd u van een topproduct in combinatie met een goed uitgevoerde installatie.

Bent u ook benieuwd wat het aanbod van Zonduurzaam voor jou kan betekenen?

Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Zij staan u graag te woord en helpen u met een passend advies.

Neem contact op met een Zonduurzaam adviseur.

Direct contact

Heb je een vraag niet kunnen vinden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Zij staan je graag persoonlijk te woord.

Ma t/m vrij 08:30 – 17:00

Menu