Over ons
Stap 1
Stap 2

Verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld

296.532 anderen gingen jou al voor

Binnen 1 minuut geregeld

Partners & keurmerken

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?

In alles wat wij doen geloven wij dat betrouwbaarheid de basis is voor een lange termijn relatie en duurzame investeringen​

Kosten besparen op de energierekening doormiddel van zonne energie. Dat is nog steeds de nummer 1 reden om te kiezen voor het kopen van zonnepanelen. Eerlijkheid duurt het langst en echte duurzaamheid zit in een eerlijk advies omtrent zonnepanelen kopen.

Daarom rekenen wij het graag vandaag nog voor je uit. En komen we met een haalbaar dakplan voor het kopen van zonnepanelen, duidelijke uitleg over producten en helderheid over garanties & keurmerken.

Wist je dat je zonnepanelen aanschaffen tegenwoordig kan zonder eigen geld? Of met subsidie zonnepanelen? Vandaag een dakscan zonnepanelen betekend morgen een vrijblijvend dakplan in je mail. Let’s go!

huishoudens in Nederland
0 +

hebben zonnepanelen

Zonnepanelen kopen met zonnepanelen subsidie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen subsidie voor het kopen van een zonnepanelen installatie? Wij zoeken het graag vandaag voor je uit wat de mogelijkheden zijn op jouw dak.

Over zonduurzaam

Maak kennis met het team van zonnepanelen specialisten! Klik op de knop hieronder.

Het E-book om je te helpen bij de keuze voor zonnepanelen

Word wegwijs in de jungle die zonnepanelen heet. Bespaar direct €1400+ per jaar. 

Nieuw: Het flexibele zonnepanelen abonnement

Bij Zonduurzaam bieden we nu een zonnepanelen abonnement aan dat net zo flexibel is als je telefoon abonnement. Wil je meer informatie? Ontdek al onze mogelijkheden hieronder.

Zonnepanelen prijs

De prijs van een zonnepaneel kan erg verschillen. Er zijn immers verschillende soorten zonnepanelen, omvormers en ook de kosten van zonnepanelen installeren verschilt per situatie. Het is daarom lastig één standaard prijs te geven voor zonnepanelen. Laat onze adviseurs een situatieschets maken om jouw zonnepanelen prijs te berekenen.

Zonnepanelen kosten

Met welke kosten voor zonnepanelen moet jij rekening houden. De zonnepanelen kosten zijn erg verschillend per huishouden. De kosten voor zonnepanelen hebben namelijk met verschillende factoren te maken zoals, het type zonnepaneel, de hoeveelheid zonnepanelen en de nodige installatie. Vraag ons vandaag nog om advies om jouw zonnepanelen kosten te berekenen.

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen, maar weet je nog niet wat je precies wil? Bij Zonduurzaam helpen wij jou graag verder met het maken van de juiste keuze, wanneer jij overweegt zonnepanelen te kopen. Vraag ons naar de mogelijkheden van jouw dak door onze kosteloze dakscan. Zo weet je binnen de kortste keren of je dak geschikt is, hoeveel zonnepanelen en welke soorten zonnepanelen het beste bij jouw eigen dak passen. Ook helpen we jou bij subsidie voor zonnepanelen.

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Top!
Piet, Sneek
10
Goede service en vriendelijk en vak bekwamen mensen.
Ria Roovers, BREDA
10
top service van A tot Z
C., Eijsden
Alle 332 beoordelingen

Menu