Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen huren?

Doe nu de dakscan en krijg:

Bekend van oa:

     

Stap 1
Stap 2

Meer weten over het zonnepanelen abonnement?

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld

296.532 anderen gingen jou al voor

Binnen 1 minuut geregeld
Persoonlijk contact

Zonnepanelen abonnement "Try before you buy"

Het is net zo flexibel als je telefoonabonnement.

Door te kiezen voor een zonnepanelen abonnement, kun je profiteren van zonne-energie zonder de noodzaak om direct eigen geld te investeren. Maar hoe werkt dit precies en welke voordelen zijn eraan verbonden? 

Wij vertellen de ins en outs van zonnepanelen abonnementen en waarom ze een aantrekkelijke optie voor jou kunnen zijn.

Wat houdt een zonnepanelen abonnement in?

Met een zonnepanelen abonnement hoef je geen beroep te doen op je spaargeld. In plaats daarvan betaal je maandelijks een bedrag dat aansluit op het door jou gekozen abonnement, speciaal ontworpen voor jouw zonnepanelen. Deze slimme aanpak stelt je in staat om direct te beginnen met besparen op je energierekening. Het mooie hieraan is dat je de voordelen van zonne-energie kunt ervaren zonder grote financiële investeringen vooraf en een eigen looptijd.

Directe kostenbesparing

Flexibel & aanpasbaar

Eenvoudige overstap

Neem je zonnepanelen mee!

Of je nu binnenkort gaat verhuizen of over een paar jaar, met een zonnepanelen abonnement hoef je je geen zorgen te maken over de zonnepanelen op je huidige locatie. Het mooie van deze optie is dat jouw zonnepanelen altijd flexibel kunnen worden verplaatst, precies zoals jij dat wilt. Dit betekent dat je kunt profiteren van de voordelen van zonne-energie, ongeacht waar je woont of zult gaan wonen. 

Hoe werkt het precies?

1. Kies je abonnement

Bij ons kun je zelf volledig op maat jouw zonnepanelen abonnement samenstellen, precies zoals het bij jou past. Of je nu de voorkeur geeft aan een kortlopend of langlopend contract, bepaalde opties wilt toevoegen of juist weglaten, wij geven je de vrijheid en flexibiliteit om de looptijd, specificaties en extra’s van jouw zonnepanelen abonnement te kiezen.

2. Zekerheid & garanties

Bij ons ben je altijd verzekerd van hoogwaardige kwaliteit als het gaat om zonnepanelen en omvormers. Wij streven ernaar om jou de allerbeste technologie en apparatuur te bieden, zodat je optimaal kunt profiteren van zonne-energie.

3. De installatiedag

Wanneer jouw abonnement volledig naar jouw wens is, kunnen we de installatiedag inplannen. Op deze installatiedag wordt jouw zonnepanelensysteem geplaatst.

4. Bespaar direct

Wanneer de zonnepanelen zijn geplaatst kun je onmiddellijk beginnen met besparen op je energierekening, en dat alles zonder zelf een grote investering te hoeven doen. Deze slimme oplossing maakt het mogelijk om direct te profiteren van lagere energiekosten, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de aanschafkosten van zonnepanelen.

Wil je meer weten over het abonnement?

Binnen 60 seconden geregeld

Onze adviseurs gaan direct aan de slag met jouw dakplan. Er wordt gekeken naar de mogelijkheden van jouw dak.

Adviesgesprek

Wanneer het vrijblijvende dakplan gemaakt is door onze adviseurs nemen we contact met je op om te kijken welk abonnement aansluit bij jouw wensen.

Na de installatie

Opbrengst monitoren via de app

Of je nu thuis bent, op het werk, of zelfs onderweg, de app biedt je onmiddellijke toegang tot gegevens van je zonnepanelen opbrengst. Ben je benieuwd hoeveel je op een zonnige middag produceert? Of wil je zien hoe je zonnepanelen presteren tijdens bewolkte dagen? Dit is allemaal mogelijk. 

Onze klanten aan het woord

Doe de gratis dakscan:
Binnen 1 minuut geregeld

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
9
Goed en eerlijk advies en net werk
Dennis, Assen
10
Fantastisch
Simone, Wilnis
8
Goed
Abida, Groningen
Alle 332 beoordelingen
Doe de gratis dakscan:
Binnen 1 minuut geregeld

Menu