Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Ontdek wat je kunt verdienen

Zonduurzaam op televisie

Ben jij altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Dan zag je ons dinsdagavond 19 oktober voorbij komen bij Hart van Nederland! Wij werden gevraagd om een item te verzorgen over de huidige stand van zaken in de zonnepanelen markt vanwege de enorme stijging van de gas- en elektra prijzen. 

Zonnepanelen installatie hart van Nederland

Tijdens de uitzending zie je hoe één van onze systemen met Canadian Solar zonnepanelen wordt geïnstalleerd op het dak van Jan en zijn vrouw in Zeeland. Jan had al eerder bij ons acht zonnepanelen aangeschaft, maar hij wilde er graag nog een aantal bij hebben, omdat zij beiden elektrisch willen gaan rijden. Hierom zijn we snel voor hem aan de slag gegaan, zodat deze zonnepanelen binnen drie weken bij hem geïnstalleerd konden worden door onze zonnepanelen installateurs!

Door de toevoeging van extra zonnepanelen moest daardoor ook de omvormer van Jan worden vervangen om de toekomstige opwekking te kunnen verwerken. Hierom zie je ook hoe er een nieuwe Goodwe omvormer wordt aangebracht in zijn schuur. Jan gaf bij ons aan dat hij erg tevreden was over het eerder werk dat we voor hem hebben mogen doen, waardoor hij nu opnieuw voor ons had gekozen!

Zonnepanelen nieuws

In het interview wordt onder andere gevraagd of wij merken dat er meer zonnepanelen installaties worden verkocht. ‘Of de telefoon nu roodgloeiend staat…’ Daarbij komt dan natuurlijk het verband met de actualiteit van deze stijgende energieprijzen. Zonnepanelen kunnen in veel gevallen een goede investering zijn, maar niet voor iedereen is dezelfde soort installatie geschikt. Ben jij benieuwd wat voor jouw persoonlijke factoren en voor jouw dak geschikt is? Laat je dan eerst informeren door één van onze adviseurs!

Complimenten aan onze ster Sam Waanders voor zijn duidelijke en heldere uitleg over deze huidige stand van zaken. Ben je benieuwd naar hoe het gehele interview met Sam op Hart van Nederland is gegaan? Kijk dan de uitzending terug via de onderstaande link! 

Benieuwd wat wij kunnen betekenen op jouw dak? Vul online de dakscan in. 

Menu