Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1KOMMA5° Start met verkoop van warmtepompen

Zet de eerste stap naar slimmer energiebeheer!

Deventer, 7 juni 2024 – 1KOMMA5° Nederland breidt zijn aanbod uit met de installatie van warmtepompen van het merk Daikin. Deze uitbreiding benadrukt het one-stop-shop model van het bedrijf, waarmee klanten in één keer volledig ontzorgd worden met hun energieoplossing.

We zijn enthousiast om aan te kondigen dat we nu ook de installatie van Daikin warmtepompen aanbieden. Deze toevoeging aan ons assortiment past perfect bij onze bestaande producten zoals zonnepanelen, thuisbatterijen en laadpalen. Hiermee willen we nog beter inspelen op de behoefte van onze klanten.

In een tijd waarin de verkoop van warmtepompen drastisch is gedaald door afnemend consumentenvertrouwen, speelt 1KOMMA5° Nederland in op de behoefte aan betrouwbare en efficiënte totaaloplossingen. “Het is niet meer voldoende om enkel losse componenten aan te bieden,” zegt Koen Rozendom, directeur van 1KOMMA5° Nederland. “Consumenten zoeken naar geïntegreerde oplossingen en ons one-stop-shop model biedt precies dat.”

De installatie van Daikin warmtepompen door 1KOMMA5° Nederland dekt het hele land, waardoor particuliere klanten direct gebruik kunnen maken van het aanbod. Door het aanbieden van een complete set aan duurzame energie oplossingen, helpen we onze klanten om de energietransitie efficiënt en effectief te maken.

Warmtepomp kopen

Menu