Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen financieren?

Doe nu de dakscan en krijg:

Bekend van oa:

     

Stap 1
Stap 2

Benieuwd naar de  mogelijkheden rondom financiering?

Doe de dakscan en ontvang:

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld

100.000+ anderen gingen jou al voor

Binnen 1 minuut geregeld

Zonnepanelen financieren via Zonduurzaam?

In alles wat wij doen geloven wij dat betrouwbaarheid de basis is voor een lange termijn relatie en duurzame investeringen​

Wil je graag zonnepanelen, maar wil je liever niet vooraf investeren? Dan is zonnepanelen financieren voor jou de oplossing. Het financieren van zonnepanelen houdt simpelweg in dat je de zonnepanelen op afbetaling koopt door middel van onze financiële partner: Lender & Spender.

Financieren kan voor het gehele te investeren bedrag gelden, maar ook voor een gedeelte hiervan. Via een leasecontract wordt deze financiering met een rente binnen 10 jaar afbetaald in maandelijkse termijnen. Je mag ook altijd boetevrij extra aflossen om zo de looptermijn van het leasecontract in te korten. Vanaf het moment dat de zonnepanelen op jouw dak liggen, ben jij natuurlijk wel meteen de eigenaar!

huishoudens in Nederland
0 +

hebben zonnepanelen

Zonnepanelen kopen met zonnepanelen subsidie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen subsidie voor het kopen van een zonnepanelen installatie? Wij zoeken het graag vandaag voor je uit wat de mogelijkheden zijn op jouw dak.

Over zonduurzaam

Maak kennis met het team van zonnepanelen specialisten! Klik op de knop hieronder.

Kom ik in aanmerking voor financiering?

Wanneer je in aanmerking wilt komen voor zonnepanelen leasen, dan zijn er een aantal persoonlijke voorwaarden door onze partners gesteld waar je aan moet voldoen. De belangrijkste hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet:

  • Je doet een particuliere aanvraag
  • Je bent tussen de 21-74 jaar
  • De laatste betaling moet voor of tijdens de 75e levensjaar zijn voldaan
  • Je bent woonachtig in Nederland
  • Je beschikt over een Nederlandse bankrekening (met bankpas)
  • Je hebt een vast maandelijks inkomen

De opbrengst bij financiering

Stel je eens voor: je hoeft geen forse investering te doen, maar je kunt wel meteen beginnen met het besparen van geld én het verdienen van winst. Dat is precies wat je kunt verwachten wanneer je kiest voor het financieren van zonnepanelen.

Neem bijvoorbeeld een lening van 5000 euro, inclusief rente, die je over een comfortabele termijn van tien jaar terugbetaalt. Dit betekent dat je jaarlijks slechts 500 euro hoeft in te zetten. Maar hier komt het mooie deel: dankzij de zonnepaneleninstallatie uit ons voorbeeld bespaar je jaarlijks maar liefst 1000 euro op je energierekening. In de eerste tien jaar betekent dit een netto winst van 500 euro per jaar!

Na die tien jaar heb je je lening volledig afgelost, wat betekent dat elke euro die je daarna bespaart, pure winst is. Stel je voor dat je nog 20 jaar geniet van gratis energie, wat zou dat voor jou kunnen betekenen?

Met zonnepanelen die tegenwoordig wel 30 jaar meegaan, kun je over die termijn maar liefst 25.000 euro winst maken. Het is de slimme manier om je financiële toekomst te versterken en te profiteren van de kracht van de zon. Grijp deze kans nu en laat de zon voor jou werken!

Zonnepanelen financieren

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Vanaf het eerste telefooncontact tot het leuke dagje van montage is Zonduurzaam een Topbedrijf !
Peter, Dalerveen
10
van begin tot eind goed begeleid door het team
Gerard de Graaf, Huizen(NH)
10
Strak werk
Gerrit Willems, Holten
Alle 332 beoordelingen

Menu