Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Start de gratis dakscan

Kom ik in aanmerking voor een duurzaamheidslening?

Kom ik in aanmerking voor een duurzaamheidslening?

Wilt u niet direct met eigen financiële middelen financieren? Dan kan een lening bij het SVn iets voor u zijn! Met deze lening kunt u de zonnepaneleninstallatie tegen een laag rentepercentage van doorgaans 1,7-2,5% financieren. Sinds 2020 geldt voor de meeste gemeenten echter wel dat met een energiebespaarlening maximaal 75% van het totale leenbedrag gebruikt mag worden voor zonnepanelen. De overige 25% moet besteed worden aan een andere duurzame maatregel.

Voor meer informatie kunt u terecht bij een van onze adviseurs of op de website van de overheid.

Neem contact op met een van onze adviseurs.

Meer over de eventuele subsidie voor een zonnepanelen installatie vindt u hier.

Het is niet verplicht om een zonnepanelen installatie aan te schaffen middels een lening vanuit het SVn. Uiteraard behoort het wel tot de mogelijkheden! Ook middels een lening vanuit het SVn profiteert u nog van de (financiële) voordelen van een zonnepaneleninstallatie. Zo gaan de gemiddelde huishoudens er alsnog maandelijks op vooruit, ook met maandelijkse afbetaling.

Ook weten wat een zonnepaneleninstallatie in uw situatie gaat opleveren?

Onze adviseurs helpen u tijdens een kennismakingsgesprek graag op weg en informeren u naar de mogelijkheden. Benieuwd hoe de btw teruggave werkt? Vraag het aan onze adviseurs.

Neem contact op met een van onze adviseurs.

Direct contact

Heb je een vraag niet kunnen vinden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Zij staan je graag persoonlijk te woord.

Ma t/m vrij 08:30 – 17:00

Menu