Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Nijmegen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Nijmegen?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Nijmegen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Nijmegen geplaatst en hiermee de stad een stuk duurzamer gemaakt. Wek zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Investeren in duurzame toekomst in Nijmegen? Doe vandaag nog de gratis dakcheck!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Nijmegen nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Nijmegen te laten plaatsen heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Nijmegen samen met de inwoners verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Nijmegen. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Nijmegen kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning in Nijmegen aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? De Energiespaarlening en Duurzaamheidslening van gemeente Nijmegen maken het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/nijmegen.

Subsidies zonnepanelen Nijmegen

Naast verschillende leningen die je kan afsluiten voor de aanschaf van zonnepanelen kan je in een aantal gevallen ook nog recht hebben op verschillende vormen van subsidies. Deze worden door de gemeente zelf opgesteld en het recht hierop verschilt daarom ook erg per gemeente. Meer info over zonnepanelen subsidies? Bekijk dan onze blog over de verschillende subsidies vormen.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Nijmegen

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in de stad Nijmegen! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen, van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de btw teruggave van zonnepanelen via de Belastingdienst als u dit wenst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Nijmegen met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Nijmegen werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. Nijmegen wil in 2045 een stad zijn die in zijn eigen energiebehoefte voorziet. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. U kunt met een zonnepanelen installatie energie opwekken, waardoor u uw eigen energievoorziening creëert. In de stad zijn meer dan 7.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 5.000 koopwoningen in Nijmegen ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Heeft u nog geen zonnepanelen installatie? Doe de gratis dakcheck online en help mee aan de verduurzaming van de stad!

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
8
Goed
Wendy, Nijmegen
10
Voorzorg en nazorg is geweldig
metin palaligil, NIJMEGEN
10
Aanrader topbedrijf
Yavuz, Nijmegen
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Nijmegen verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Nijmegen ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Nijmegen of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Nijmegen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Nijmegen?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu