Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Groningen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Groningen?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Groningen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie geplaatst in Groningen. Zo hebben we de stad Groningen een stuk duurzamer gemaakt. Wilt u ook energie opwekken om te besparen op uw energierekening en investeren in duurzame toekomst in Groningen? Doe de gratis dakcheck op onze website!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Groningen nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Groningen te laten plaatsen heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan of omdat u in een monumentaal pand woont? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Groningen samen met de inwoners verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Groningen en omgeving. Wilt u ook aan de slag met duurzamer wonen en zelf energie opwekken via uw nieuwe zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. Onze adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Groningen financieren met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? U kunt de Waardevermeerdersingsregeling, Energiebespaarlening of Stimuleringslening aanvragen via de gemeente Groningen. Hiermee kunt u uw zonnepanelen installatie financieren. Meer informatie over de looptijd, rente en verdere voorwaarden vindt u op www.svn.nl/gemeente/groningen.

Subsidies zonnepanelen Groningen

Naast een lening kan je in Groningen in veel gevallen ook gebruik maken van subsidies. De meest voorkomende hiervoor is de waardevermeerderingsregeling die betrekking heeft op de mijnbouwschade. Hiervoor kan je een bedrag van €5000,- besteden aan zonnepanelen. Meer informatie over subsidies kan je ook vinden in onze blog over de zonnepanelen subsidies. 

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Groningen

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in Groningen! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen, van eerlijk advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door gecertificeerde vakmannen. Daarnaast melden wij u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan! Lees ons artikel zonnepanelen kopen of huren voor meer informatie!

Een duurzamer Groningen met zonnepanelen

Groningen werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. De gemeente Groningen wil in 2035 namelijk CO2-neutraal zijn. Om dit plan te laten slagen, is het belangrijk dat de woningen in Groningen zelf energie opwekken om zo de inkoop van energie te verlagen. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op de doelstellingen van Gemeente Groningen. In de stad zijn meer dan 16.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 4.1000 koopwoningen in Groningen ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u ook mee om Groningen te verduurzamen? Doe de gratis dakcheck online!

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Geweldig bedrijf komt afspraken na en communiceren goed.
Fokke Jacob van der Heide, Groningen
9
Goed
Morad, Groningen
9
Zeer goed
Marck, Groningen
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning in Groningen kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Groningen verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Groningen stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Groningen ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning in Groningen. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Groningen of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Groningen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Groningen?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu