Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Emmen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Emmen?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Emmen?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie geplaatst in Emmen en hiermee de stad een stuk duurzamer gemaakt. Wek zelf ook energie op en bespaar op uw energierekening met zonnepanelen. Investeren in duurzame toekomst in Emmen? Doe de gratis dakcheck op onze website!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Emmen nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Emmen te laten plaatsen heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan of omdat u in een monumentaal pand woont? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: de stad Emmen verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Emmen en omgeving. Wilt u ook aan de slag met duurzamer wonen en zelf energie opwekken via uw nieuwe en liefst een goedkope zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. Onze adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Emmen financieren met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? De Energiespaarlening van gemeente Emmen maakt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/emmen.

Subsidies zonnepanelen Emmen

Een aantal gemeenten hebben naast de relatief goedkopere vorm van lening ook verschillende subsidies beschikbaar om de aanschaf van zonnepanelen te vergemakkelijken. De duur en hoogte van deze subsidies verschillen per gemeente. Hierom kan je het beste altijd zelf contact opnemen met de gemeente om op de hoogte te zijn van de huidige stand van zaken. Meer informatie kan je ook vinden in de blog: Welke zonnepanelen subsidies zijn er?

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Emmen

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in de stad Emmen! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen, van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst als u dit wenst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Emmen met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Emmen werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. De gemeente Emmen werkt er hard aan om in 2050 geen fossiele brandstoffen meer te gebruiken voor woningen en bedrijven. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op dit duurzaamheidsbeleid. U kunt met een zonnepanelen installatie energie opwekken, waardoor u niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen. In de stad zijn meer dan 13.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 4.000 koopwoningen in Emmen ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u ook mee om Emmen te verduurzamen? Doe de gratis dakcheck online!

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Fantastisch
K, Emmen
10
Top
Marco, Emmen
10
Prima
C., Emmen
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Emmen verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Almere ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Emmen of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Emmen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Emmen?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu