Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Amersfoort

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Amersfoort?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Amersfoort?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Amersfoort geplaatst en hiermee deze mooie stad een stuk duurzamer kunnen maken. Wek nu zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Doe vandaag nog de gratis dakcheck en bespaar ook geld op uw maandelijkse lasten!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Amersfoort nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Amersfoort te laten plaatsen, heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Amersfoort samen met de inwoners verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Amersfoort. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met onze installatie zonnepanelen? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Amersfoort kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning in Amersfoort aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Amersfoort kunt u de Energiespaarlening of Stimuleringslening aanvragen en wordt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/amersfoort.

Subsidies zonnepanelen Amersfoort

Ook bieden verscheidene gemeenten daarnaast nog extra beschikbare subsidies voor zonnepanelen aan. De voorwaarden hiervoor kunnen per gemeente nog weer afwijken. Meer informatie over zonnepanelen subsidies? Lees dan de blog: Welke zonnepanelen subsidies zijn er? 

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Amersfoort

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland, dus ook in Amersfoort! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen: van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Amersfoort met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Amersfoort werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. In 2030 wil Amersfoort een CO2-neutrale en afvalloze stad zijn. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op het duurzaamheidsbeleid van de stad. U kunt met een zonnepanelen installatie namelijk zelf energie opwekken. Geen CO2-uitstoot meer dankzij uw zonnepanelen. In de stad zijn meer dan 13.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 4.200 koopwoningen in Amersfoort ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Werk aan de winkel! Wilt u ook investeren in een duurzamer Amersfoort? Doe de gratis dakcheck online en help mee aan de verduurzaming van de stad!

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Geweldig bedrijf komt afspraken na en communiceren goed.
Fokke Jacob van der Heide, Groningen
9
Goed
Morad, Groningen
9
Zeer goed
Marck, Groningen
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Amersfoort verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Amersfoort ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Amersfoort of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Amersfoort

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Amersfoort?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu