Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Wat zijn de levertijden van de zonnepanelen?

Doe de gratis dakscan:
Binnen 1 minuut geregeld

Nadat er een akkoord is gegeven op de offerte nemen wij doorgaans binnen 48 uur contact met u op om de vervolgstappen met u door te nemen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de benodigde documenten of andere voorwaarden die besproken zijn, zoals een duurzaamheidslening. Klopt alles? Dan draagt de afdeling planning er zorg voor dat binnen 4 tot 6 weken de zonnepaneleninstallatie werkend op uw woning ligt!

Zonduurzaam maakt enkel gebruik van zogeheten ‘tier-1’ fabrikanten. Dit betekent dat onze leveranciers niet alleen topkwaliteit producten leveren, maar ook financieel sterk voor de dag komen. Handig, voor als er een keer en garantie verhaalt moet worden!

Het komt dus zelden voor dat een zonnepaneleninstallatie niet binnen de gestelde termijn van 4 tot 6 weken geplaatst kan worden. Echter zijn er altijd factoren die Zonduurzaam niet in de hand heeft. Mochten we hiervan op de hoogte zijn dan wordt u hierover tijdig geïnformeerd.

Ook weten wat een zonnepaneleninstallatie in uw situatie gaat opleveren?

Onze adviseurs helpen u tijdens een kennismakingsgesprek graag op weg en informeren u naar de mogelijkheden en de daarbij horende zonnepanelen kosten. Maak kennis met onze adviseurs op onze over ons pagina.

Neem contact op met een van onze adviseurs.

Direct contact

Heb je een vraag niet kunnen vinden? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs! Zij staan je graag persoonlijk te woord.

Ma t/m vrij 08:30 – 17:00

Menu