Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Stap 1
Stap 2

Verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld

296.532 anderen gingen jou al voor

Binnen 1 minuut geregeld
Persoonlijk contact

Zonnepanelen van Zonduurzaam

Duurzaamheid

Overal in Nederland zien we partijen die bezig zijn om verschillende duurzame projecten te ontwikkelen. Wij geloven daarentegen dat je echte duurzaamheid niet in projecten kan vinden, maar dat deze duurzaamheid juist te vinden is in de onderlinge band die tussen mensen kan ontstaan.

Betrouwbaarheid

Overal in Nederland zien we partijen die bezig zijn om verschillende duurzame projecten te ontwikkelen. Wij geloven daarentegen dat je echte duurzaamheid niet in projecten kan vinden, maar dat deze duurzaamheid juist te vinden is in de onderlinge band die tussen mensen kan ontstaan.

Hoe werkt Zonduurzaam?

Wij investeren in duurzame relaties door een zo eerlijk mogelijk verhaal over te brengen, door heldere afspraken te maken en door deze afspraken na te komen.

Dit geldt voor zowel onze leveranciers, installateurs en ook voor jou als klant. Wij stoppen niet voordat jij 100% tevreden bent en blijft.

Vakkundige installaties

Beoordeeld met een 9.2

Eerlijk advies

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Zonnepanelen kopen, maar weet je nog niet wat je precies wil? Bij Zonduurzaam helpen wij jou graag verder met het maken van de juiste keuze, wanneer jij overweegt zonnepanelen te kopen. Vraag ons naar de mogelijkheden van jouw dak door onze kosteloze dakscan. Zo weet je binnen de kortste keren of je dak geschikt is, hoeveel zonnepanelen en welke soorten zonnepanelen het beste bij jouw eigen dak passen.

Betaal mogelijkheden

Zonnepanelen subsidie

Bij Zonduurzaam begrijpen we hoe belangrijk subsidies kunnen zijn bij het realiseren van jouw duurzame energiedoelen. Onze experts staan klaar om je te informeren over de beschikbare subsidies en je te begeleiden bij het aanvraagproces.

Zonnepanelen lening

Ontdek de slimme manier om zonnepanelen te kopen: met een lening die jou direct voordeel oplevert. Het is waar! Het maandelijkse bedrag dat je bespaart door je eigen zonne-energie op te wekken, is vaak hoger dan de kosten van je zonnepanelenlening. Wil je hier meer over weten? Onze deskundige adviseurs staan altijd klaar om je te helpen.

Zonnepanelen huren

Hoewel het huren van zonnepanelen misschien aantrekkelijk klinkt, is het belangrijk om te weten dat dit niet altijd de meest voordelige optie is. In feite is het vaak financieel gunstiger om te kiezen voor een duurzame lening. Wil je meer weten? Onze adviseurs staan voor je klaar. 

Zonnepanelen leasen

Bij het leasen van zonnepanelen betaal je maandelijkse leasekosten gedurende een bepaalde periode. Echter, aan het einde van de leaseperiode ben je meestal niet de eigenaar van de zonnepanelen. Dit betekent dat je geen recht hebt op de financiële voordelen op de lange termijn, zoals de besparingen op je energierekening. 

Wil je graag meer weten?

Binnen 60 seconden geregeld

Onze adviseurs gaan direct aan de slag met jouw dakplan. We kijken naar de beste optie voor jouw dak.

Adviesgesprek

Onze adviseurs nemen persoonlijk contact met je op om het vrijblijvende dakplan samen door te nemen.

Bekijk je opbrengst

Via de app

Of je nu thuis bent, op het werk, of zelfs onderweg, de app biedt je onmiddellijke toegang tot gegevens over de energieproductie van je zonnepanelen. Ben je benieuwd hoeveel je op een zonnige middag produceert? Of wil je zien hoe je zonnepanelen presteren tijdens bewolkte dagen? Dit is allemaal mogelijk. 

Onze klanten aan het woord

FAQ

Veel gestelde vragen

Wij zijn werkzaam door heel Nederland! We werken met verschillende installatie partijen samen die zich door het gehele land bevinden, waardoor we altijd bij jou in de buurt zijn.

Wij streven ernaar om binnen 8 tot 12 weken de zonnepanelen te plaatsen.

Nee dat zullen wij nooit van je vragen. Je betaalt bij ons pas achteraf, wanneer je helemaal tevreden bent.

Ja dat kan! Daarnaast valt er bij ons een regeling te treffen wat betreft lease opties. Neem contact op om jouw situatie in kaart te laten brengen en te kijken naar de mogelijkheid die het beste bij jou aansluit.

We zijn altijd binnen kantoortijden telefonisch bereikbaar via: 088-88 97 777. Daarnaast kan je ons natuurlijk ook via de sociale media kanalen bereiken en heb je de chat rechtsonderin al gezien?

Wij werken altijd met zogeheten Tier 1 zonnepanelen. Dat houdt in dat onze zonnepanelen komen van de  beste 2% van alle fabrieken wereldwijd! Per situatie overleggen we dan gezamenlijk welke van deze zonnepanelen het beste bij jouw situatie aansluit.

Dat klopt inderdaad! Voor elk persoon die dankzij jou van de service van Zonduurzaam gebruik mag maken krijg je van ons €100,- via ons ambassadeursprogramma

Nee dat kan niet. Deze offerte zou namelijk nergens op slaan. Er zijn een aantal specificaties die voor iedereen anders zijn, waardoor een dakscan vereist is om een zo realistisch mogelijk aanbod te kunnen doen. Onze dakscan is daarom ook altijd een vrijblijvende tool om jou op weg te helpen.

Het is wel handig dat je tijdens de installatiedag thuis bent voor eventuele vragen van de installateurs en voor de en uitleg van jouw nieuwe zonnepanelen. 

Doe de gratis dakscan:
Binnen 1 minuut geregeld

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Uitstekend
T.J., Winterswijk
10
Betrouwbaar en vriedelijk bedrijf.
Jan de Vries, WESTERLEE
10
GEWELDIG!!!
Carl, Hellendoorn
Alle 332 beoordelingen
Doe de gratis dakscan:
Binnen 1 minuut geregeld

Menu