Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Zwolle

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Zwolle?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Zwolle?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen geïnstalleerd in Zwolle. Hierdoor hebben we veel Zwollenaren geholpen bij de verduurzaming van hun woning. Wilt u uw energierekening ook verlagen door middel van zonnepanelen? Doe direct de gratis dakcheck online.

Moet ik een vergunning voor zonnepanelen in Zwolle aanvragen?

Vaak is een vergunning voor het plaatsen van zonnepanelen niet nodig. Toch is dit goed om na te vragen, want in sommige gevallen heeft u wel een vergunning nodig. Mogelijk passen zonnepanelen op uw woning niet bij het bestemmingsplan van de gemeente Zwolle of bent u eigenaar van een monumentaal pand. Heeft u geen vergunning nodig? Dan kunnen wij direct aan de slag en kunt u genieten van een lagere energierekening.

Onze missie: De stad Zwolle verduurzamen in samenwerking met inwoners

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in de regio Zwolle en omgeving. Wilt u uw woning ook verduurzamen met behulp van zonnepanelen? Doe dan gratis en vrijblijvend de dakcheck online. Onze adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Zwolle financieren met een lening

Investeren in zonnepanelen, maar niet voldoende financiële middelen? Via de gemeente Zwolle kunt u de Energiebespaarlening of Stimuleringslening aanvragen. Hiermee kunt u minimaal €2.500 lenen tegen een aantrekkelijke rente en looptijd tot 10 jaar. Meer informatie? Bekijk www.svn.nl/gemeente/zwolle voor de voorwaarden.

Subsidies zonnepanelen Zwolle

Daarbij kan je in een aantal gemeenten ook nog lokale subsidies vinden die je kunnen ondersteunen bij de aanschaf van zonnepanelen. Deze subsidiebedragen en mogelijkheden verschillen erg per gemeente en woningtype. Wil je meer informatie over subsidies? Bekijk dan ook eens onze blog over de verschillende subsidiemogelijkheden. 

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Zwolle

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in Zwolle! Het team van Zonduurzaam helpt u met passend, eerlijk advies. Onze gecertificeerde vakmannen gaan aan de slag met de installatie en montage van de zonnepanelen. Daarnaast melden we u aan bij de netbeheerder en regelen wij de btw-teruggave via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck via onze website en vraag direct uw persoonlijke dak plan aan!

Zonnepanelen voor een duurzamer Zwolle

Uiterlijk in 2050 wil de gemeente Zwolle volledig energieneutraal zijn. En daar kunt u aan meewerken. Om dit plan te laten slagen, moeten de woningen in Zwolle duurzamer ingericht worden. Zonnepanelen van Zonduurzaam op uw woning laten plaatsen zorgt ervoor dat u minder fossiele brandstoffen nodig hebt voor de te verbruiken energie. Zo helpt ook u mee aan een energieneutraal Zwolle. In de stad zijn 14.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 5.000 ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u mee om Zwolle te verduurzamen? Doe de gratis dakcheck en bekijk hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt!

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Professioneel en klantvriendelijk
Patrick, Zwolle
9
Erg prettig! 🙂
Dennis, Zwolle
9
heel goed geregeld
H. Bonthuis, ZWOLLE
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Zwolle verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Zwolle ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Zwolle of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Zwolle

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Zwolle?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu