Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Ook voor uw bedrijf

Doe de gratis dakscan:
Binnen 1 minuut geregeld

Zonduurzaam helpt uw onderneming verduurzamen

Het nemen van zonnepanelen heeft meerdere fiscale voordelen voor ondernemingen en maken het daarom een zeer rendabele investering. Vanaf het moment dat de installatie is afgerond wordt energie opgewekt.

Bij Zonduurzaam leveren wij niet alleen aan particulier Nederland; wij zijn ook specialist in totaaloplossingen voor grootschalige zonnepanelensystemen voor uw onderneming. Doordat Zonduurzaam een totaaloplossing levert, heeft u zelf geen omkijken meer naar de zonnepanelen. Zonduurzaam neemt u hierin mee zodat u achteraf geen onvoorziene kosten heeft. Een uitstekende investering, met gespecialiseerd advies.


De fiscale voordelen en subsidieregelingen

Voor u als bedrijf gelden er verschillende fiscale regelingen en subsidies welke de investering in een zonnepaneleninstallatie extra interessant maken. Voor de mkb-sector zijn de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek en de Energie Investeringsaftrek erg interessant. Voor bedrijven met een groot zakelijke aansluiting (vanaf, of hoger dan, 3x80A) is de SDE+ subsidie erg aantrekkelijk. Uiteraard zijn er nog meer maatregelen of subsidieregelingen die getroffen kunnen worden.

Graag informeren wij u over de mogelijkheden en voordelen van een zakelijke aanschaf. Mocht er een wederzijds goed gevoel zijn, dan komen we uiteraard langs om de gehele situatie te inspecteren. Dit wordt gedaan door professionals welke elk belangrijk aspect met u zullen doornemen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

De installatie wordt namelijk gegarandeerd op veilige wijze uitgevoerd en opgeleverd, veiligheidsoverwegingen voor zowel u en uw werknemers als die van ons. Bekijk onze zakelijke referenties voor zonnepaneelinstallaties!


Benieuwd naar wat Zonduurzaam voor uw onderneming kan betekenen?

Of heeft u een andere vraag? Onze adviseurs helpen u graag op weg en informeren u naar de mogelijkheden.

Menu