Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Utrecht

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Utrecht?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Utrecht?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Utrecht geplaatst en hiermee deze mooie stad een stuk duurzamer kunnen maken. Wek nu zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Doe vandaag nog de gratis dakcheck en bespaar ook geld op uw maandelijkse lasten!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Utrecht nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Utrecht te laten plaatsen, heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Utrecht samen met de inwoners verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Utrecht. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Utrecht kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning in Utrecht aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Utrecht kunt u de Energiespaarlening of Duurzaamheidslening aanvragen en wordt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/utrecht.

Subsidies zonnepanelen Utrecht

Naast het afsluiten van een lening kan je in de gemeente Utrecht ook gebruik maken van subsidies. Zo is er bijvoorbeeld: Subsidie samen verduurzamen. Wanneer je samen met je buurtgenoten gaat verduurzamen, dan kan je hiervoor een subsidie krijgen. Meer informatie vindt je ook in onze blog over de verschillende vormen van subsidies. 

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Utrecht

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland, dus ook in Utrecht! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen installatieprocedure: van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Utrecht met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Utrecht werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. De stad wil steeds meer groen in de stad creëren, zoals groene daken en duurzame energie inslaan door middel van zonnepanelen. Het doel is zonnepanelen op 20% van de daken in 2025. Momenteel ligt dat percentage nog op 13%. Werk aan de winkel! Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op het duurzaamheidsbeleid van de stad. Wilt u ook investeren in een duurzamer Utrecht? Doe de gratis dakcheck online en help mee aan de verduurzaming van de stad!

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Professioneel en persoonlijk
Frank, Utrecht
10
Formidabel
Hans van Straalen, Utrecht
9
zeer goede afhandeling en alles draait als een zonnetje
Marteijn, Utrecht
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Utrecht verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Utrecht ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Utrecht of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Utrecht

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Utrecht?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu