Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Leeuwarden

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Leeuwarden?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Leeuwarden?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Leeuwarden geplaatst en hiermee deze mooie stad een stuk duurzamer kunnen maken. Wek nu zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Doe vandaag nog de gratis dakcheck en bespaar ook geld op uw maandelijkse lasten!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Leeuwarden nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Leeuwarden te laten plaatsen, heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Leeuwarden verduurzamen met haar inwoners

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Leeuwarden. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Leeuwarden kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Smallingerland kunt u de Energiespaarlening, Duurzaamheidslening zonnepanelen en zonnecollectoren, Duurzaamheidslening alle maatregelen en FSFE Aflossingsvrije lening aanvragen en wordt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/leeuwarden.

Subsidies zonnepanelen Leeuwarden

In veel gemeenten zijn er naast leningen ook subsidies beschikbaar voor zonnepanelen. De voorwaarden, duur en bedrag variëren hierin peer gemeente, woonwijk en zelf woning. Meer informatie over subsidies kan je vinden in de blogpost over subsidies van zonnepanelen. 

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Leeuwarden

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland, dus ook in Leeuwarden! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen: van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe onze gratis dakcheck online en bekijk hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt!

Een duurzamer Leeuwarden met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Leeuwarden werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad, zodat zij minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen en hun CO2-uitstoot kunnen verlagen. Daar helpen de zonnepanelen van Zonduurzaam goed aan bij. Momenteel zijn 11.000 daken in Leeuwarden geschikt voor zonnepanelen. Op 5.500 koopwoningen is al een installatie geplaatst. Wilt u ook investeren in een duurzamer Leeuwarden? Doe de gratis dakcheck online en help mee aan de verduurzaming van de stad!

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Goede service, denken in oplossingen en klantvriendelijk.
Hans, Leeuwarden
9
Fijn en deskundig bedrijf.
Lodewijk, Leeuwarden
10
Gewoon goed geregeld
Erwin, Leeuwarden
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Leeuwarden verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Leeuwarden ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Leeuwarden of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Leeuwarden

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Leeuwarden?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu