Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Hengelo

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Hengelo?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Hengelo?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Hengelo geplaatst en hiermee deze mooie stad een stuk duurzamer kunnen maken. Wek nu zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Doe vandaag nog de gratis dakcheck en bespaar ook geld op uw maandelijkse lasten!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Hengelo nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Hengelo te laten plaatsen, heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Hengelo verduurzamen met haar inwoners

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Hengelo. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Hengelo kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning in Hengelo aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Hengelo kunt u de Energiespaarlening aanvragen en wordt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/hengelo.

Subsidies zonnepanelen Hengelo

Ook kan je naast geld lenen in veel gemeenten gebruik maken van verschillende vormen van subsidie omtrent zonnepanelen en verduurzaming. De voorwaarden en bedragen hiervoor kunnen per situatie verschillen. Hierom is het handig om altijd zelf even contact op te nemen met de gemeente om op de hoogte te zijn van jouw mogelijkheden. Meer informatie over de soorten zonnepanelen subsidies kan je vinden in onze blog. 

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Hengelo

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland, dus ook in Hengelo en zonnepaneel installaties in Enschede! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen: van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Hengelo met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Hengelo werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. De stad wil steeds meer groen in de stad creëren, zoals groene daken en duurzame energie inslaan door middel van zonnepanelen. Momenteel zijn 13.000 daken in Hengelo geschikt voor zonnepanelen. Op 3.000 koopwoningen is al een installatie geplaatst. Wilt u ook investeren in een duurzamer Hengelo? Doe de gratis dakcheck online en help mee aan de verduurzaming van de stad!

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Uitstekend
Coleta, Hengelo
10
prima, Zonduurzaam komt zijn afspraken na en prettig contact met medewerkers.
Ronald, Hengelo
10
Goed behulpzaam klant gericht
Sander, Hengelo
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Hengelo verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Hengelo ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Hengelo of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Hengelo

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Hengelo?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu