Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Enschede

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Enschede?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Enschede?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Enschede geplaatst en hiermee deze mooie stad een stuk duurzamer kunnen maken. Wek nu zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Doe vandaag nog de gratis dakcheck en bespaar ook geld op uw maandelijkse lasten!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Enschede nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Enschede te laten plaatsen heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Enschede samen met de inwoners verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in de regio Enschede. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Enschede kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning in Enschede aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Enschede kunt u de Energiespaarlening aanvragen en wordt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/enschede.

Subsidies zonnepanelen Enschede

Daarnaast kan je in veel gemeenten alsnog verschillende lokale vormen van subsidies vinden voor de aanschaf van zonnepanelen. De opties hiervoor verschillen erg per gemeente en woning. Meer informatie over subsidies kan je ook vinden in onze blog over subsidies voor zonnepanelen.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Enschede

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland, dus ook in Enschede! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen: van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Enschede met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Enschede werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. Alle woningen en bedrijven in Enschede moeten namelijk uiterlijk in 2050 aardgasvrij zijn. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. U kunt met een zonnepanelen installatie zelf energie opwekken. In de stad zijn meer dan 24.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 2.500 koopwoningen in Enschede ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Werk aan de winkel! Wilt u ook investeren in een duurzamer Enschede? Doe de gratis dakcheck en bekijk wat jij aan opbrengst zonnepanelen kan realiseren.

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Zonduurzaam zegt wat ze doen en doet wat ze zeggen!
Robert, Enschede
10
Voorbeeldig snel, correct in planning en uitvoering.
F., Enschede
10
Geweldige service.
Alice, Enschede
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Enschede verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Enschede ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Enschede of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Enschede

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Enschede?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu