Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Drachten

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Drachten?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Drachten?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Drachten geplaatst en hiermee deze mooie stad een stuk duurzamer kunnen maken. Wek nu zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Doe vandaag nog de gratis dakcheck en bespaar ook geld op uw maandelijkse lasten!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Drachten nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Drachten te laten plaatsen, heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Monumentale panden bevinden zich vaak in amsterdam, bekijk ons artikel zonnepanelen Amsterdam voor meer informatie. Vraag in dit geval een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Drachten verduurzamen met haar inwoners

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Drachten. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Drachten kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Smallingerland kunt u de Energiespaarlening, Duurzaamheidslening zonnepanelen en zonnecollectoren, Duurzaamheidslening alle maatregelen en FSFE Aflossingsvrije lening aanvragen en wordt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/Smallingerland.

Subsidies zonnepanelen Drachten

Naast de mogelijke leningen die je kunt verkrijgen voor de aanschaf van zonnepanelen, kan je in een aantal gemeenten ook nog gebruik maken van lokale subsidies. De voorwaarden en duur van deze subsidies lopen erg uiteen. Meer informatie over subsidies kan je ook vinden in de blog over subsidies zonnepanelen.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Drachten

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland, dus ook in Drachten! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen: van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Drachten met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Drachten werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. Samen met haar inwoners wil Drachten zo snel mogelijk CO2-neutraal worden. Daar helpen de zonnepanelen van Zonduurzaam goed aan bij. Momenteel zijn 9.800 daken in Drachten geschikt voor zonnepanelen. Op 2.300 koopwoningen is al een installatie geplaatst. Wilt u ook investeren in een duurzamer Drachten? Doe de gratis dakcheck online en help mee aan de verduurzaming van de stad!

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
8
Goed service
Ruud, Drachten
10
Geweldig
Bram, Oss
8
hard werkende installateurs resultaat ziet er keurig uit
lilian van run, schagen
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Drachten verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Drachten ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Drachten of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Drachten

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Drachten?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu