Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Dokkum

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Dokkum?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Dokkum?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie geplaatst in Dokkum en hiermee de stad een stuk duurzamer gemaakt. Wek zelf ook energie op en bespaar op uw energierekening met zonnepanelen. Investeren in duurzame toekomst in Dokkum? Doe de gratis dakcheck op onze website!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Dokkum nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Dokkum te laten plaatsen, heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, bijvoorbeeld omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan of omdat u in een monumentaal pand woont? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag!

Onze missie: de stad Dokkum verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Dokkum en omgeving. Wilt u ook aan de slag met duurzamer wonen en zelf energie opwekken via uw nieuwe zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De adviseurs van Zonduurzaam nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen subsidie aanvraag.

Zonnepanelen in Dokkum financieren met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? De Energiespaarlening en de FSFE Aflossingsvrije lening van gemeente Dokkum maken het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/Noardeast-Fryslan.

Subsidies zonnepanelen Dokkum

Ook kan je naast leningen in sommige gevallen gebruik maken van subsidies. Deze worden vrijgemaakt door de gemeente. Het kan dus per gemeente en per woning verschillen of je hier recht op hebt. Meer informatie over subsidies kun je ook vinden in de blog over zonnepanelen subsidies

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Dokkum

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in de stad Dokkum! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen, van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Dokkum met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Dokkum werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. De gemeente Nordeast Fryslan werkt er hard aan om alle woningen in 2050 van het aardgas af te hebben en duurzaam te verwarmen. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op dit duurzaamheidsbeleid. U kunt met een zonnepanelen installatie namelijk zelf energie opwekken, waardoor u niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen om uw woning op te warmen. In de gemeente zijn meer dan 9.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 925 koopwoningen in Dokkum liggen inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u ook mee om Dokkum te verduurzamen? Doe de gratis dakcheck online!

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
8
Goed
Wendy, Nijmegen
10
Toegankelijke organisatie, reageren snel en werken samen met een top installatiebedrijf
Ellen, Deventer
10
Alles perfect
P., Nijverdal
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Dokkum verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Dokkum ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Dokkum of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Dokkum

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Dokkum?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu