Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Deventer

Stap 1
Stap 2

Verdienen met zonnepanelen in Deventer?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Deventer?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen in Deventer geplaatst. Hierdoor hebben veel Deventenaren gewerkt aan de verduurzaming van hun woning. Wilt u ook besparen op uw energierekening en investeren in een duurzame toekomst in de mooiste stad van Nederland? Doe de gratis dakcheck!

Heb ik een vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen in Deventer ?

U heeft meestal geen vergunning nodig om zonnepanelen te laten plaatsen in Deventer. Soms is een vergunning wel nodig. Bijvoorbeeld als het niet past in het bestemmingsplan van de gemeente Deventer of wanneer uw eigenaar bent van een monumentaal pand. Heeft u geen vergunning nodig? Dan staat niets u meer in de weg om rendement te gaan behalen met de zon.

Onze missie: Samen met de inwoners van Deventer de stad verduurzamen

Wij werken hard aan de verduurzaming van woningen in Nederland en dus ook in Deventer. Wilt u ook aan de slag met duurzamer wonen en droomt u van een lagere energierekening? Doe de gratis dak check online. Onze ervaren adviseurs nemen contact met u op voor het verdere verloop van uw aanvraag.

Zonnepanelen Deventer financieren met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie aanschaffen, maar is dat momenteel financieel niet mogelijk? Via de gemeente Deventer kunt u verschillende leningen, zoals de energie bespaar lening aanvragen. Hiermee kunt u €2.500 tot €25.000 lenen tegen een aantrekkelijke rente. Daarbij is vervroegd aflossen zonder extra kosten mogelijk. Bekijk https://www.svn.nl/gemeente/Deventer voor meer informatie.

Subsidies zonnepanelen Deventer

Naast het lenen van geld, kan je in sommige gemeenten ook geld krijgen in de vorm van subsidies. Zo kan je in Deventer bijvoorbeeld gebruik maken van ‘Kleintje duurzaamheid’. Een subsidie op basis van oriëntatie in de verduurzaming van je woning. De daadwerkelijke klus valt hier zelf niet onder. Voor meer informatie over subsidies kan je vinden in de blog: Subsidies zonnepanelen, welke zijn er?

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Deventer

Zonduurzaam is gevestigd in Deventer en verzorgt installaties van zonnesystemen door heel Nederland. Wanneer u bij Zonduurzaam uw zonnepanelen aanschaft dan zorgen wij voor alles. Een goed en eerlijk advies, gecertificeerde en betrouwbare vakmensen voor de installatie, verzorging van de monitoring van uw systeem en ook het aanmelden bij de netbeheerder en het terugvragen van de BTW bij de belastingdienst regelen wij voor u. Vraag nu uw persoonlijke dak plan aan! Wilt u weten welke zakelijke regelingen omtrent zonnepanelen in Deventer er voor u zijn. Lees dan ons artikel zakelijk zonnepanelen laten plaatsen.

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Snel en nette plaatsing voor een goede prijs
Menno, Deventer
10
Perfect
Ron, Deventer
10
GOED SERVICE.
Nuray, Deventer
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw woning in Deventer kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Deventer verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Deventer stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Deventer ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning in Deventer. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Deventer of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Deventer

Stap 1
Stap 2

Verdienen met zonnepanelen in Deventer?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu