Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Arnhem

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Arnhem?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Arnhem?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Arnhem geplaatst en hiermee de stad een stuk duurzamer gemaakt. Wek zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Investeren in duurzame toekomst in Arnhem? Doe vandaag nog de gratis dakcheck!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Arnhem nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Arnhem te laten plaatsen heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan of omdat u in een monumentaal pand woont? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Arnhem samen met de inwoners verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Arnhem en omgeving. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Arnhem financieren met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning in Arnhem aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? De Energiespaarlening en Duurzaamheidslening zonnepanelen van gemeente Arnhem maken het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/arnhem.

Subsidies zonnepanelen Arnhem

Naast relatief goedkope leningen kan je in veel gemeenten ook subsidies verkrijgen voor de aanschaf van zonnepanelen. De voorwaarden die hiervoor gesteld worden verschillen per gemeente. Wij raden je daarom aan om hiervoor contact op te zoeken met jouw gemeente. Je leest hier meer over in ons bericht: Welke zonnepanelen subsidies?

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Arnhem

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in de stad Arnhem! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen, van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst als u dit wenst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Arnhem met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Arnhem werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. Dit doen ze onder de naam ‘New Energy Made in Arnhem’. De gemeente Arnhem werkt er namelijk hard aan om geen CO2 meer uit te stoten in 2050. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. U kunt met een zonnepanelen installatie energie opwekken, waardoor u niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen. In de stad zijn meer dan 14.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 4.000 koopwoningen in Arnhem ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u ook mee om Arnhem te verduurzamen? Doe de gratis dakcheck online!

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Geweldig bedrijf komt afspraken na en communiceren goed.
Fokke Jacob van der Heide, Groningen
9
Goed
Morad, Groningen
9
Zeer goed
Marck, Groningen
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Arnhem verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Almere ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Arnhem of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Arnhem

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Arnhem?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu