Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Apeldoorn

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Apeldoorn?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Apeldoorn?

In Apeldoorn zijn al veel zonnepanelen door Zonduurzaam gelegd. Hierdoor hebben veel Apeldoorners gewerkt aan de verduurzaming van hun woning. Klinkt een lagere energierekening voor u ook als muziek in de oren? Doe direct de gratis dakcheck!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Apeldoorn nodig?

Voor een zonnepanelen installatie op uw dak heeft u meestal geen vergunning nodig. Controleer dit goed, want het kan zijn dat u toch een vergunning nodig heeft. Dit omdat een zonnepanelen installatie niet in het bestemmingsplan past of omdat u in een monumentaal pand woont. Heeft u geen vergunning nodig? Dan kunnen wij direct aan de slag en kunt u starten met rendement behalen uit zonlicht!

Onze missie: Apeldoorn verduurzamen samen met de inwoners

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Apeldoorn en omgeving. Wilt u ook aan de slag met duurzamer wonen en zelf energie opwekken via zonnepanelen? Doe dan gratis en vrijblijvend de dakcheck online. Onze adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Apeldoorn financieren met een lening

Wilt investeren in een zonnepanelen installatie, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Apeldoorn kunt u verschillende leningen, zoals de Lening Zonnesystemen, Energiebespaarlening en Stimuleringslening, aanvragen. Hiermee kunt u minimaal €2.500 lenen tegen een aantrekkelijke rente. Daarbij is vervroegd aflossen zonder extra kosten mogelijk. Meer informatie over de verschillende leningen en de voorwaarden hiervan? Bekijk www.svn.nl/gemeente/apeldoorn voor meer informatie over leningen.

Subsidies zonnepanelen Apeldoorn

Naast een lening kan je in sommige gemeenten ook in aanmerking komen voor subsidies. De bedragen die hiervoor beschikbaar worden gesteld kunnen erg uiteenlopen. Je leest hier meer over in de blog: Subsidies zonnepanelen. Vraag de actuele informatie op bij de gemeente Apeldoorn.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Apeldoorn

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in Apeldoorn! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen. Niet alleen de installatie door onze gecertificeerde en betrouwbare vakmensen, maar ook eerlijk advies. Daarnaast verzorgen wij de verzorging van de monitoring van uw systeem en melden we u aan bij de netbeheerder. Doe de gratis dakcheck en vraag direct een persoonlijk dak plan aan.

Zonnepanelen voor een duurzamer Apeldoorn

Gemeente Apeldoorn zet flinke stappen om de stad te verduurzamen. De doelstelling is om meer energie op te wekken in het ‘windarmere’ deel van Nederland, zoals de gemeente dit noemt. De gemeente wil minder afhankelijk worden van fossiele brandstoffen en zo energieneutraler worden voor het jaar 2047. Om dit plan te laten slagen, is het ook belangrijk dat de woningen in Apeldoorn duurzamer worden. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op de doelstellingen van gemeente Apeldoorn. In de stad zijn 19.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 5.000 van deze huizen ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u mee om Apeldoorn te verduurzamen? Doe de gratis dakcheck online en bekijk hoeveel zonnepanelen jij nodig hebt!

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Geweldig bedrijf komt afspraken na en communiceren goed.
Fokke Jacob van der Heide, Groningen
9
Goed
Morad, Groningen
9
Zeer goed
Marck, Groningen
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Apeldoorn verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Almere ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Apeldoorn of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Apeldoorn

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Apeldoorn?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu