Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Amsterdam

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Amsterdam?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Amsterdam?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie in Amsterdam geplaatst en hiermee deze mooie stad een stuk duurzamer kunnen maken. Wek nu zelf ook energie op en bespaar veel geld op uw energierekening met zonnepanelen. Doe vandaag nog de gratis dakcheck en bespaar ook geld op uw maandelijkse lasten!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Amsterdam nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Amsterdam te laten plaatsen, heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan van de wijk of omdat u trotse eigenaar bent van een monumentaal pand? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Amsterdam samen met de inwoners verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Amsterdam. Wilt u ook investeren in duurzamer wonen en zelf energie opwekken met een zonnepanelen installatie? Onze online dakcheck is gratis en vrijblijvend. De Zonduurdzaam adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen in Amsterdam kopen met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie voor uw woning in Amsterdam aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Amsterdam kunt u de Energiespaarlening, Energielening Consumptief of Energielening Hypothecair aanvragen en wordt het ook voor u mogelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Meer informatie over de looptijd, maximale leenbedrag, rente en verdere voorwaarden van deze lening vindt u op www.svn.nl/gemeente/amsterdam.

Subsidies zonnepanelen Amsterdam

Daarnaast biedt de gemeente Amsterdam ook de mogelijkheid voor subsidies. Zo heb je bijvoorbeeld de zonnepanelen subsidie duurzame zelfbouw. Hiermee kun je tot €5000,- krijgen voor aanleg van een zonnepanelen installatie! Meer informatie over subsidies vind je in de blog: Zonnepanelen subsidies

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Amsterdam

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland, dus ook in Amsterdam! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen: van helder advies tot installatie en aansluiting op uw systeem door onze vakmannen. Daarnaast meldt Zonduurzaam u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan!

Een duurzamer Amsterdam met de zonnepanelen van Zonduurzaam

Amsterdam werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. Alle woningen en bedrijven in Amsterdam moeten namelijk uiterlijk in 2050 aardgasvrij zijn. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op het duurzaamheidsbeleid van de gemeente. U kunt met een zonnepanelen installatie zelf energie opwekken. In de stad zijn meer dan 31.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 3.600 koopwoningen in Amsterdam ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Werk aan de winkel! Wilt u ook investeren in een duurzamer Amsterdam? Doe de gratis dakcheck online en bekijk wat jij aan opbrengst zonnepanelen kan realiseren.

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Geweldig bedrijf komt afspraken na en communiceren goed.
Fokke Jacob van der Heide, Groningen
9
Goed
Morad, Groningen
9
Zeer goed
Marck, Groningen
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Zwolle verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Amsterdam ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Amsterdam of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Amsterdam

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Amsterdam?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu