Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Almere

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Almere?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Almere?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie geplaatst in Almere. Zo maken we Almere steeds duurzamer. Wilt u ook zelf energie opwekken en investeren in duurzame toekomst in Almere? Doe de gratis dakcheck op onze website!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Almere nodig?

Om zonnepanelen op uw woning in Almere te laten plaatsen heeft u in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat zonnepanelen niet passen in het bestemmingsplan of omdat u in een monumentaal pand woont? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heeft u geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor u aan de slag met uw nieuwe zonnepanelen installatie!

Onze missie: Samen de stad Almere verduurzamen

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Almere en omgeving. Wilt u ook aan de slag met duurzamer wonen en zelf energie opwekken via uw nieuwe zonnepanelen installatie? Met onze gratis en vrijblijvende dakcheck kunnen wij een persoonlijk dakplan voor u maken. Onze adviseurs nemen contact met u op voor het verloop van uw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen installatie in Almere financieren met een lening

Wilt u een zonnepanelen installatie aanschaffen voor uw woning in Almere, maar is dat financieel niet mogelijk? U kunt de Energiespaarlening aanvragen via de gemeente Almere. Hiermee kunt ook u een zonnepanelen installatie aanschaffen. Meer informatie over de looptijd, rente en verdere voorwaarden vindt u op www.svn.nl/gemeente/almere.

Subsidies zonnepanelen Almere

Er zijn veel gemeenten die daarbij ook nog verschillende soorten subsidies aanbieden, om zo de aanschaf van zonnepanelen verder te optimaliseren. Voor meer informatie over de subsidies kan je terecht in onze blog: Zonnepanelen subsidies.

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Almere

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in de stad Almere! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen, van persoonlijk en helder advies tot installatie en aansluiting van zonnepanelen op uw systeem door gecertificeerde vakmannen. Daarnaast melden wij u ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo uw persoonlijke dak plan aan en bekijk onze levertijd zonnepanelen!

Een duurzamer Almere met zonnepanelen

Almere werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. Zo wil de gemeente Almere haar CO2-uitstoot met 45% verminderen in 2030 en tot wel 95% verminderen in 2050. Om dit plan te laten slagen, is het van groot belang om de stad te verduurzamen. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op de doelstellingen van Gemeente Almere. Zo kunt ook u zelf energie opwekken en wordt Almere minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. In de stad zijn meer dan 25.000 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 8.0000 koopwoningen in Almere ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Helpt u ook mee om Almere te verduurzamen?

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Geweldig bedrijf komt afspraken na en communiceren goed.
Fokke Jacob van der Heide, Groningen
9
Goed
Morad, Groningen
9
Zeer goed
Marck, Groningen
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Almere verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almere stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Almere ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Almere of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Almere

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Almere?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu