Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Zonnepanelen Almelo

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Almelo?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Woning verduurzamen met zonnepanelen in Almelo?

Zonduurzaam heeft al vele zonnepanelen installatie geplaatst in Almelo en zo Almelo een stuk duurzamer gemaakt. Wil je ook besparen op jouw energierekening en investeren in duurzaam wonen? Doe dan de gratis dakcheck op onze website!

Heb ik een vergunning voor zonnepanelen in Almelo nodig?

Om zonnepanelen te laten plaatsen heb je in de meeste gevallen geen vergunning nodig. Mocht dit wel het geval zijn, omdat het niet past in het bestemmingsplan of omdat je in een monumentaal pand woont? Vraag dan een vergunning aan via het Omgevingsloket. Heb je geen vergunning nodig? Dan gaan wij direct voor je aan de slag!

Onze missie: De stad Almelo verduurzamen samen met de inwoners

Wij werken hard aan het verduurzamen van woningen in Almelo en omgeving. Wil je ook aan de slag met duurzamer wonen en zelf energie opwekken via zonnepanelen? Doe dan gratis en vrijblijvend de dakcheck online. Onze adviseurs nemen contact met je op voor het verloop van jouw zonnepanelen aanvraag.

Zonnepanelen Almelo financieren met een lening

Wil je een zonnepanelen installatie aanschaffen, maar is dat financieel niet mogelijk? Via de gemeente Almelo kun je de Energiebespaarlening of Stimuleringslening aanvragen. Hiermee kun je tot €25.000 lenen tegen een aantrekkelijke rente en looptijd tot 10 jaar. Meer informatie over de looptijd, rente en verdere voorwaarden vind je op www.svn.nl/gemeente/almelo.

Subsidies zonnepanelen Almelo

Veel gemeenten hebben daarnaast verschillende lokale subsidies beschikbaar om de aanschaf van zonnepanelen te stimuleren. Hieraan zitten vaak een aantal voorwaarden verbonden. Lees hier meer over in de blog: Subsidies zonnepanelen, welke zijn er?

Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam in Almelo

Zonduurzaam verzorgt installaties van zonnepanelen door heel Nederland. Ook in Almelo! Wij verzorgen alles omtrent de zonnepanelen, van eerlijk advies tot installatie en aansluiting op jouw systeem door gecertificeerde vakmannen. Daarnaast melden wij je ook aan bij de netbeheerder en regelen wij de teruggave van btw via de Belastingdienst. Kortom, wij ontzorgen jou van A tot Z. Doe de gratis dakcheck online en vraag zo jouw persoonlijke dak plan aan!

Zonnepanelen in Almelo voor een duurzamer Almelo

Almelo werkt de aankomende jaren hard aan verduurzaming van de stad. De doelstelling is om in 2050 volledig van het aardgas af te zijn. De gemeente wil energieneutraal worden. Om dit plan te laten slagen, is het ook belangrijk dat de woningen in Almelo duurzamer worden. Zonnepanelen van Zonduurzaam sluiten goed aan op de doelstellingen van Gemeente Almelo. In de stad zijn 6.300 huizen geschikt voor een zonnepanelen installatie. Op 35% van deze huizen ligt inmiddels al een zonnepanelen installatie. Help jij mee om Almelo te verduurzamen? Doe de gratis dakcheck online!

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
10
Geweldig bedrijf komt afspraken na en communiceren goed.
Fokke Jacob van der Heide, Groningen
9
Goed
Morad, Groningen
9
Zeer goed
Marck, Groningen
Alle 332 beoordelingen

Zonnepanelen op uw dak laten plaatsen? Wij leveren en plaatsen zonnepanelen voor een vaste lage prijs. Afhankelijk van de beschikbare ruimte op het dak van uw koopwoning kan onze adviseur een persoonlijk dakplan voor u samenstellen. Hierin vindt u hoeveel zonnepanelen geplaatst kunnen worden, wat de kosten hiervan zijn en hoeveel deze zonnepanelen opleveren.

Wilt u uw woning in Almelo verduurzamen, maar heeft u daar momenteel niet de financiële middelen voor? De gemeente Almelo stimuleert investeren in zonnepanelen met speciale financieringen, zoals de Energiebespaarlening. Zo is een zonnepanelen installatie in Almere ook voor u mogelijk. Bekijk de mogelijkheden via de website van SVN.

In veel gevallen heeft u geen vergunning nodig voor het plaatsen van zonnepanelen op uw woning. Zo kunnen wij direct aan de slag om uw zonnepanelen installatie te realiseren. Soms heeft u wel een vergunning nodig, omdat zonnepanelen installaties niet in het bestemmingsplan staan of u in een monumentaal pand woont. Informeer bij de gemeente Almelo of u een vergunning nodig heeft.

Zonnepanelen Almelo

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen in Almelo?

Doe de gratis dakscan en ontvang

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld
Binnen 1 minuut geregeld

Menu