Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Vacature zonnepanelen schouwer

Ben jij graag in de buitenlucht aan het werk?

Ben jij op zoek naar een baan met veel zelfstandigheid? Ben je goed technisch onderbouwd en vind je het leuk om elke dag op pad te gaan? Lees dan snel deze vacature verder door!

Over Zonduurzaam

vacature zonnepanelen

Wij zien zonnepanelen niet als een eenmalige klus, maar als een  project die constant op de best mogelijke wijze moet presteren. Daarom vinden wij het belangrijk om de wensen van onze klanten mee te nemen in het projectplan. We zeggen altijd wat we doen en we doen altijd wat we zeggen. We stoppen niet totdat de klant 100% tevreden is. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Deventer en onze monteurs locaties zijn door Nederland gevestigd.

Wat bieden we jou?

Als zonnepanelen schouwer voor Zonduurzaam ben jij verantwoordelijk voor de uitvoerbaarheid van het legplan van zonnepanelen. Jij gaat bij onze klanten in jouw regio langs met een auto van de zaak, om daar ter plaatse de haalbaarheid van het legplan te kunnen bevestigen. Jij bent hiermee de schakel tussen onze klanten en onze adviseurs. Je geeft adviezen en beantwoord de technische vragen vanuit de klant. Uiteindelijk stel je een schouwrapport op, om zo jouw collega’s van de installatieafdeling en de verkoopafdeling samen te kunnen brengen.  Zo zorg je ervoor dat de klant altijd tevreden kan worden achtergelaten. Verder krijg je:

  • een marktconform maandsalaris
  • doorgroeimogelijkheden
  • een jaarcontract
  • een auto van de zaak

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand met een goede beheersing van de Nederlandse taal, omdat je het aanspreekpunt bent van alle klanten op locatie. Daarnaast heb je ten minste 2 jaar werkervaring in de technische en elektrische sector en bij voorkeur met zonnepanelen installaties. Je kan daarnaast goed zelfstandig werken, je bent sociaal en je bent representatief.

Direct aan de slag?

Ben je op zoek naar een fulltime uitdaging met veel zelfstandigheid en ben je niet bang voor hoogtes? Ben je een sociaal persoon die goed kan uitleggen hoe de vork in de steel zit? Solliciteer dan snel!

Koen zonduurzaam

Met zonnige groet,
Koen Rozendom

Menu