Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Sales Accountmanager
Binnendienst sales accountmanager bij Zonduurzaam (Deventer, 32-40 uur)
Krijg jij energie van mensen overtuigen?

Vind je het leuk om potentiële en bestaande klanten te woord te staan? Kan je goed connecties leggen en krijg je energie van mensen overtuigen? Dan willen wij graag met jou kennis maken!

Over Zonduurzaam

Wij zijn een organisatie die in een korte periode een sterke positie heeft weten te bemachtigen binnen de zonnepanelen-markt. Wij verzorgen voor onze klanten het gehele proces van de aanschaf van zonnepanelen. Vanaf de oriëntatie tot aan de installatie en alles wat de toekomst nog meer brengt. Zonnepanelen zijn een hele persoonlijke investering. Het is daarom van groot belang om de wensen van al onze klanten goed in kaart te brengen.

We zijn een platte organisatie met veel ruimte voor eigen inbreng. Je komt in een zeer gevarieerd en dynamisch team te werken. Ons team helpt jou graag op weg om jouw rol als accountmanager vorm te geven.

We hechten veel waarde aan saamhorigheid, maar zijn ook zeker niet bang om elkaar uit te blijven dagen.

Wat bieden wij jou?

Als accountmanager bij Zonduurzaam ben jij verantwoordelijk voor jouw eigen klantenportefeuille. Vanaf het moment dat de aanvraag binnenkomt, help je de klant door het gehele aanschafproces heen. Jij bent de persoon die, in combinatie met onze hoge kwaliteit en professionaliteit, ervoor zorgt dat de klant voor Zonduurzaam kiest. Verder krijg je:

  • Een marktconform maandsalaris met bonusregelingen
  • Een jaarcontract
  • Een interne opleiding tot zonnepaneel expert
  • Een hele fijne werkomgeving
Wie zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar een echte teamplayer en je bent:

Commercieel: Je werkt resultaatgericht. Je focust op wat jou brengt naar jouw doelstellingen. 
Empathisch: Je voelt aan waar de klant behoefte aan heeft. Je behandelt de klant met aandacht, respect en je hebt lol aan de lijn.
Overtuigend: Je beschikt over sterke verbale communicatie en toont leiderschapskwaliteiten.
Weerbaar: Je kunt omgaan met tegenslagen en feedback. Je bent positief ingesteld en hebt het doorzettingsvermogen om hiervan te leren.
Zelfstandig: Je ziet taken liggen en je kan taken afronden. Je weet jouw administratie nauwkeurig bij te houden, om zo overzichtelijk werk af te leveren.

Daarnaast heb je een HBO werk- en denkniveau en heb je ervaring als accountmanager.

Direct aan de slag?

Ben je op zoek naar een nieuwe fulltime uitdaging en wil je graag je eigen klantenkring creëren en onderhouden als accountmanager? Ben je een echte enthousiasteling die veel kansen in ziet liggen? Solliciteer dan snel!

Met zonnige groet,
Sam Waanders

Menu