Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Over ons

Doe de gratis dakscan:
Binnen 1 minuut geregeld

voorstellen

Team Zonduurzaam

Hier stellen we alle gezichten aan je voor die Zonduurzaam dag in dag uit draaiende houden. Deze mensen staan elke werkdag voor je klaar om je verder te helpen en te ontzorgen in alle zaken rondom zonnepanelen.

We hebben hier ons beste pak voor je aangetrokken, zodat je ieder van ons en onze specialiteiten bij elkaar hebt staan. Dus heb je een vraag? Stel hem gerust aan één van onze kanjers!

Door onze kennis en expertise met elkaar te delen staan wij ervoor in dat we eerlijk advies geven, zodat jij een bewuste en weloverwogen keuze kunt maken in de jungle van de zonnepanelen.

Je kan hieronder nog meer lezen over hoe we als bedrijf functioneren. Wil je meteen advies over zonnepanelen? Doe dan de dakscan via onderstaande knop

Koen

Directeur

Geert

Operational manager

Thomas

Directeur

Karin

Process

Floris

Adviseur

Emon

Adviseur

Laurens

Adviseur

Cem

Adviseur

Sem

Planning

Sven

Werkvoorbereiding

Nick

Service & Operations

Karima

Finance

Amber

Marketing

Jay

Adviseur

Roan

Adviseur

Djemi

Adviseur

Julia

Adviseur

Gijs

Werkvoorbereiding

Kay

Werkvoorbereiding

Sanne

Service & Operations

Annie

Finance

Valérie

Marketing

Jonathan

Adviseur

Daan

Adviseur

Jitse

Adviseur

Jaimy

Adviseur

Nick

Werkvoorbereiding

David

Werkvoorbereiding

Floris

Service & Operations

Leon

Stagiair

Niels

Stagiair

Benny

Adviseur

Luca

Adviseur

Sem

Adviseur

Claudia

Planning

Gijs

Werkvoorbereiding

Remon

Warehouse operator

Sarita

Finance

Robbin

Marketing

Sjoerd

Stagiair

Jouw naam?

Jouw talent

Werken bij Zonduurzaam?

Wij zijn regelmatig opzoek naar nieuw talent dat ons team kan komen versterken. Kijk daarom gerust eens tussen alle openstaande vacatures. Staat er niet tussen waar je naar op zoek bent? Je kan uiteraard ook altijd een open sollicitatie naar ons sturen. 

video verhaal

Ons verhaal

Een eerlijk verhaal
rondom duurzaamheid

Waarom Zonduurzaam​

Overal in Nederland zien we partijen die bezig zijn om verschillende duurzame projecten te ontwikkelen.

Wij geloven daarentegen dat je echte duurzaamheid niet in projecten kan vinden, maar dat deze duurzaamheid juist te vinden is in de onderlinge band die tussen mensen kan ontstaan.

Hoe werkt Zonduurzaam​

Wij investeren daarom in duurzame relaties door een zo eerlijk mogelijk verhaal over te brengen, door heldere afspraken te maken en door deze afspraken na te komen.

Dit geldt voor zowel onze leveranciers, installateurs en ook voor jou als klant. Wij stoppen niet voordat jij 100% tevreden bent en blijft.

Klanten over Zonduurzaam​

De installatie is precies gegaan zoals ik het had gehoopt. Goede prijs, netjes, snel en het werkte ook nog allemaal.​
- Krijno, Vinkeveen

FAQ

Veel gestelde vragen

Wij zijn werkzaam door heel Nederland! We werken met verschillende installatie partijen samen die zich door het gehele land bevinden, waardoor we altijd bij jou in de buurt zijn.

Wij streven ernaar om binnen 8 tot 12 weken de zonnepanelen te plaatsen.

Nee dat zullen wij nooit van je vragen. Je betaalt bij ons pas achteraf, wanneer je helemaal tevreden bent.

Ja dat kan! Daarnaast valt er bij ons een regeling te treffen wat betreft lease opties. Neem contact op om jouw situatie in kaart te laten brengen en te kijken naar de mogelijkheid die het beste bij jou aansluit.

We zijn altijd binnen kantoortijden telefonisch bereikbaar via: 088-88 97 777. Daarnaast kan je ons natuurlijk ook via de sociale media kanalen bereiken.

Wij werken altijd met zogeheten Tier 1 zonnepanelen. Dat houdt in dat onze zonnepanelen komen van de  beste 2% van alle fabrieken wereldwijd! Per situatie overleggen we dan gezamenlijk welke van deze zonnepanelen het beste bij jouw situatie aansluit.

Dat klopt inderdaad! Voor elk persoon die dankzij jou van de service van Zonduurzaam gebruik mag maken krijg je van ons €100,- via ons ambassadeursprogramma

Nee dat kan niet. Deze offerte zou namelijk nergens op slaan. Er zijn een aantal specificaties die voor iedereen anders zijn, waardoor een dakscan vereist is om een zo realistisch mogelijk aanbod te kunnen doen. Onze dakscan is daarom ook altijd een vrijblijvende tool om jou op weg te helpen.

Het is wel handig dat je tijdens de installatiedag thuis bent voor eventuele vragen van de installateurs en voor de en uitleg van jouw nieuwe zonnepanelen. 

Wil jij ook advies over zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend om advies van onze experts door de de dakscan in te vullen via onderstaande button.

Menu