Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

klantcase

Theo

“Ik zou mensen dit willen aanraden. Alles is goed verlopen, dus waarom zou ik wat anders aanraden? Het complete pakket is gewoon goed geweest.”  – Theo, Almere

5/5

Over de installatie van Theo

8x

Zwarte panelen

3040

Wattpiek

Over Theo

Theo (46) is zelf werkzaam als gastheer van een casino in Amsterdam. “Het is voornamelijk de gasten vermaken met een drankje en een hapje. Daarnaast ook de speluitleg en het technische gedeelte. Ik doe dit nu 7,5 jaar en ik heb het nog steeds naar m’n zin!” 

Daarnaast is Theo een groot liefhebber van darten. “Darten begon als een hobby en dat is nu een beetje extreem geworden. Ik doe mee aan wedstrijden en m’n teammaatjes heb je ook op televisie wel gezien.”

Eigenlijk moet je hiervoor veel trainen, maar dat doe ik nu niet zoveel meer. Ik zou je eerlijk zeggen, dat komt eigenlijk door Corona. Doordat de competitie alleen maar wordt opgeschoven voel ik geen doel meer. Ik probeer nog wel eens om eens in de zoveel tijd een toernooitje te gooien, maar het niveau is dan echt lager.” 

Daarbij is Theo op dit moment door vrienden begonnen met poolen. “Daar ga ik voor het eerst dit jaar competitie in spelen. Dat vind ik leuk om te doen!”

Schermafbeelding 2022-02-11 om 11.38.25
Schermafbeelding 2021-11-19 om 13.11.58

Aanleiding

Begin februari 2021 kregen Theo en zijn vrouw met hun twee katten de sleutels van hun nieuwe woning. Een zogeheten ‘duurzame nieuwbouw woning’. 

“We hadden toen dertien dagen de tijd, van het ontvangen van de sleutel tot de verhuizing. Er lag ook nog eens heel dik pak sneeuw!” Deze nieuwe woning werd opgeleverd met vier zonnepanelen. “Daar kom je echt bij lange na niet mee weg” aldus Theo. 

“We hebben dan ook nog vrij goedkope zonnepanelen gekregen, want ze leveren maar tweehonderd-zoveel. Aangezien zo’n beetje alles in huis hier elektrisch is, is dit voor ons een goede investering. Mijn zwager werkt een beetje in de zonnepanelen wereld dus hij heeft mij hier toen heel veel over kunnen vertellen.” 

Samen met de buren

Theo is na het ontvangen van de sleutels van zijn nieuwe woning samen met zijn buurman op zoek gegaan naar mogelijkheden voor zonnepanelen. “Toen ben ik een beetje gaan googlen samen met de buurman en toen kwamen we bij jullie bedrijf uit.” We hebben naar alle buren toen het linkje van de website doorgestuurd.

Uiteindelijk hebben drie van ons het gedaan. Alle drie zijn we positief! De prijs was goed. Het was zelfs 1400 euro goedkoper dan het bedrijf dat m’n zwager aangaf. Wat ik ook een groot voordeel vind is dat de btw-teruggave geregeld werd. Ik heb daar helemaal geen verstand van. Geef mij maar een biertap, dat regel ik wel voor je.” grapt Theo.

Schermafbeelding 2021-11-18 om 10.39.10
Schermafbeelding 2021-11-19 om 14.46.57

De installatie dag

Theo is erg te spreken over de installatie van zijn zonnepanelen. “Het contact was hartstikke goed met de twee jongens die hier zijn geweest. Ze hebben alles netjes aangesloten. 

Wel waren ze per ongeluk een onderdeel vergeten. Ze wilden deze in overleg met mij ophalen, maar ze moesten daar wel een stuk voor rijden! Hierom vond ik het niet erg dat dit op een later moment zou gebeuren. Hierbij gaf de installateur aan dat dit een weekje zou duren voordat ze terug zouden zijn.

Dus is dacht: ja, of ze nu draaien of volgende week, dat maakt toch niet uit. Opeens werd ik twee dagen later al gebeld dat ze het wel even kwamen doen. Ook voor de buurvrouw gold dit hetzelfde. 

Ik heb niet eens een week hoeven wachten! Dus dat was echt top. Ik heb daarna nog een keer telefonisch contact gehad met jullie over hoe we het vonden en of we een recensie wilden schrijven. Dat heb ik gedaan.” 

Wil jij ook advies over zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend om advies van onze experts door de de dakscan in te vullen via onderstaande button.