Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Ik wil weten:

Hoe worden zonnepanelen geplaatst op mijn dak?

Doe de zonnepanelencheck en ontvang:

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld

100.000+ anderen ging jou al voor

Persoonlijk contact

Zonnepanelen plaatsen door Zonduurzaam?

Duurzaamheid

Overal in Nederland zien we partijen die bezig zijn om verschillende duurzame projecten te ontwikkelen. Wij geloven daarentegen dat je echte duurzaamheid niet in projecten kan vinden, maar dat deze duurzaamheid juist te vinden is in de onderlinge band die tussen mensen kan ontstaan.

Betrouwbaarheid

Wij geloven dat van betekenis zijn voor een ander het verschil maakt. Daar krijgen wij energie van en het motiveert ons om elke dag het beste te kunnen zijn in ons vak.

Door persoonlijk contact, eerlijk advies, transparante communicatie en echt vakmanschap. We helpen je van a tot z door het proces en we gaan door totdat je tevreden bent, en blijft. Dat is wat ons definieert, en dat mag je van ons verwachten. 

We kijken ernaar uit om met je te mogen spreken over jouw situatie.

Hoe werkt Zonduurzaam?

Wij investeren in duurzame relaties door een zo eerlijk mogelijk verhaal over te brengen, door heldere afspraken te maken en door deze afspraken na te komen.

Dit geldt voor zowel onze leveranciers, installateurs en ook voor jou als klant. Wij stoppen niet voordat jij 100% tevreden bent en blijft.

Vakkundige installaties

Beoordeeld met een 9.2

Eerlijk advies

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Zonduurzaam omarmt de prachtige harmonie van kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze installQ-certificering getuigt van onze uitmuntendheid in zonne-energiesystemen, en de titel Enphase Installer Gold bevestigt ons vermogen om innovatieve oplossingen te leveren. Als lid van Techniek Nederland blijven we groeien en verbeteren. 

Kwaliteit & betrouwbaarheid

Zonduurzaam omarmt de prachtige harmonie van kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze installQ-certificering getuigt van onze uitmuntendheid in zonne-energiesystemen, en de titel Enphase Installer Gold bevestigt ons vermogen om innovatieve oplossingen te leveren. Als lid van Techniek Nederland blijven we groeien en verbeteren. 

Gezin zonnepanelen huren

Ontdek jouw zonnepanelen-voordeel in 2023!

Wil je weten hoe je kunt profiteren van de nieuwste zonnepanelenregelingen en besparingen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet! 

Het is de talk of the town, en terecht! De salderingsregeling stelt je in staat om alle opgewekte stroom te verrekenen met je verbruik. Klinkt simpel, toch? Als je in 2023 zonnepanelen aanschaft, geniet je niet alleen van 100% salderen de komende 2 à 3 jaar, maar ook van de percentages die daarna komen. Binnen no-time verdien je jouw zonnepaneleninstallatie terug!

Daarnaast profiteren we van de btw die vanaf 1 januari 2023 is gewijzigd naar 0%. Dit betekent dat je geen cent btw meer hoeft voor te schieten bij je aankoop. Geen gedoe meer met het voorschieten van btw-kosten en maanden wachten op teruggave van de Belastingdienst. In 2023 bespaar je direct!

Het laatste onderwerp gaat over de subsidiemogelijkheden. Al meerdere jaren worden er subsidies gegeven aan zonnepanelen. De overheid heeft de subsidie regie overgedragen aan jouw provincie en gemeente. Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw buurt? Vraag het ons tijdens het gesprek, en wij gaan voor jou op zoek naar de meest actuele en aantrekkelijke subsidies.

Mis deze kansen niet! 2023 is hét jaar om te investeren in zonnepanelen. Bespaar geld, help het milieu, en geniet van alle voordelen die zonnepanelen met zich meebrengen.

Veilige installaties

Meer weten over zonnepanelen plaatsen?

Binnen 60 seconden geregeld

Onze adviseurs gaan direct aan de slag met jouw dakplan. We kijken naar de beste optie voor jouw dak.

Adviesgesprek

Onze adviseurs nemen persoonlijk contact met je op om het vrijblijvende dakplan samen door te nemen.

Klantbeoordelingen

9,2/10

588 beoordelingen
9
Duidelijk verhaal; servicegericht.
C.M., Hengelo
9
Verkoop en aftersales top!
Fieneke, Hendrik- ido - Ambacht
10
Snel en goed uitgevoerde montage
Herman Marissink, Raa6
Alle 332 beoordelingen
Doe de gratis dakscan:
Binnen 1 minuut geregeld

-
-

Menu