Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Stap 1
Stap 2

Ik wil meer weten over:

Zonnepanelen kopen

Doe de dakscan en ontvang:

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld

100.000+ anderen ging jou al voor

Ik wil meer weten over:
Stap 1
Stap 2
Stap 3

Zonnepanelen kopen

Doe de gratis dakscan:

100.000+ anderen gingen jou al voor

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen in 2023 is (wat ons betreft) de beste keuze die je kan maken dit jaar. Hierbij overdrijven we niet. We kijken dan natuurlijk naar de salderingsregeling die nog steeds op uitgesteld staat, de BTW wat nu op 0% staat en de subsidies die nu nog mogelijk zijn. Het kopen van zonnepanelen in 2023 is, kijkend naar deze drie factoren, een hele juiste keuze. Benieuwd hoe jij hier nog van kan profiteren en wat je verder kan verwachten?  

Zonnepanelen kopen in 2023

Wat levert zonnepanelen kopen op?

100% salderen, geen btw en subsidie mogelijkheden.

Zonnepanelen kopen in drie stappen

De dakscan, het adviesgesprek en het vrijblijvende voorstel.

Waarom nu zonnepanelen kopen?

De voordelen van het kopen van zonnepanelen in 2023.

Stel samen op de bank, kijkend naar hun Ipad met het ebook 'hoe koop ik zonnepanelen'

Ontdek jouw zonnepanelen voordeel in 2023!

Wil je weten hoe je kunt profiteren van de nieuwste zonnepanelenregelingen en besparingen? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet!

  • Salderingsregeling
  • Btw 0%
  • Subsidie mogelijkheden

De salderingsregeling zegt je misschien al wel iets. Het is de wet die steeds uitgesteld wordt. De salderingsregeling stelt je in staat om alle opgewekte stroom te verrekenen met je verbruik. Klinkt simpel, toch? Als je in 2023 zonnepanelen aanschaft, geniet je niet alleen van 100% salderen de komende 2 à 3 jaar, maar ook van de percentages die daarna komen. Binnen no-time verdien je jouw zonnepaneleninstallatie terug en zul je alleen maar verdienen aan jouw installatie!

Daarnaast profiteren we van de btw die vanaf 1 januari 2023 is gewijzigd naar 0%. Dit betekent dat je geen cent btw meer hoeft voor te schieten bij je aankoop. Geen gedoe meer met het voorschieten van btw-kosten en maanden wachten op teruggave van de Belastingdienst. In 2023 bespaar je direct!

Het laatste onderwerp gaat over de subsidiemogelijkheden. Al meerdere jaren worden er subsidies gegeven aan zonnepanelen. De overheid heeft de subsidie regie overgedragen aan jouw provincie en gemeente. Waardoor je op een voordelige manier aan zonnepanelen kan komen. Benieuwd naar de mogelijkheden in jouw buurt? Vraag het ons tijdens het gesprek, en wij gaan voor jou op zoek naar de meest actuele en aantrekkelijke subsidies.

Mis deze kansen niet! 2023 is hét jaar om te investeren in zonnepanelen. Bespaar geld, help het milieu, en geniet van alle voordelen die zonnepanelen met zich meebrengen.

Geld bespaart met de salderingsregeling
Installateur Zonnepanelen Zonduurzaam

Zonnepanelen kopen in drie stappen

Bij het kopen van zonnepanelen kijken we naar de volgende drie stappen: 

  • Dakscan 
  • Adviesgesprek 
  • Vrijblijvend voorstel 

Maar het kopen van zonnepanelen gaat natuurlijk om een stuk vertrouwen. In de jungle van zonnepanelen aanbieders, kunnen wij begrijpen dat je door de bomen soms het bos niet meer ziet. Wat is nou goed? En welke zonnepanelen passen het beste bij jou en jouw dak? 

Hier schieten wij ter hulp, als zonnepanelen adviseurs van Zonduurzaam. Middels de dakscan vul jij jouw gegevens in en bij het adviesgesprek leggen we het zo simpel mogelijk uit hoe het werkt. De uitleg over de zonnepanelen en welk systeem het beste bij jouw wensen en daksituatie past. 

Waarom nu zonnepanelen kopen?

We hebben in bovenstaande uitleg kort uitleg gegeven over de voordelen van het kopen van zonnepanelen in 2023. Hierbij nog even de voordelen op een rijtje:

  • Je kan nu nog 100% salderen 
  • Je betaalt nu 0% btw voor jouw zonnepaneleninstallatie 
  • Er zijn subsidie mogelijkheden per gemeente/provincie 
 
 

Weten wat zonnepanelen kopen betekent voor jou?

Installatiedag zonnepanelen meterkast

Waarom zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?

Wij geloven dat van betekenis zijn voor een ander het verschil maakt. Daar krijgen wij energie van en het motiveert ons om elke dag het beste te kunnen zijn in ons vak.

Door persoonlijk contact, eerlijk advies, transparante communicatie en echt vakmanschap. We helpen je van a tot z door het proces en we gaan door totdat je tevreden bent, en blijft. Dat is wat ons definieert, en dat mag je van ons verwachten. 

We kijken ernaar uit om met je te mogen spreken over jouw situatie.

Wil jij ook advies over zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend om advies van onze experts door de de dakscan in te vullen via onderstaande button.

Menu