Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

1K5_Logo_Zonduurzaam_co-op_RGB_typeface_white

Zonnepanelen

Stap 1
Stap 2

Ik wil graag meer weten over:

Zonnepanelen zonder investering

Doe de dakscan en ontvang:

Bereken hoeveel jij kunt besparen:

Binnen 1 minuut geregeld

100.000+ anderen ging jou al voor

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Ik wil meer weten over:

Zonnepanelen zonder investering

Bereken hoeveel jij kunt besparen:

100.000+ anderen gingen jou al voor

Zonnepanelen huren bij Zonduurzaam

Waarom zou je nog langer wachten om zonnepanelen op jouw dak te installeren? Stel jezelf eens de volgende vraag: Ben je het zat om maandelijks hoge energierekeningen te ontvangen?

Bij Zonduurzaam bieden we je de perfecte oplossing: het huren van zonnepanelen! Onze hoogwaardige zonnepanelen zetten de kracht van de zon om in schone, hernieuwbare energie die jouw huis van stroom voorziet. Maar dat is niet alles! Door te kiezen voor het huren van zonnepanelen, geniet je van talloze voordelen zonder grote investering vooraf.  Op deze manier kun je al snel besparen op jouw hoge energierekening en genieten van alle voordelen van zonnepanelen.

Gezin zonnepanelen huren

Zonnepanelen huren in 2023

Flinke winst op korte en lange termijn

Flexibele huurperiodes en zonnepanelen tegen zeer scherpe tarieven. Hoe mooi wil je het hebben?

Tot wel 950 euro besparen?

Gemiddeld tot wel 950 euro per jaar besparen op de energierekening

Hoe wij je compleet ontzorgen

Geen zorgen, wij regelen alles voor je van a-tot-z en jij kan direct beginnen met besparen!

Tot wel 950 euro per jaar besparen op je energie rekening. Hoe werkt dat?

Direct beginnen met besparen? Het lijkt te mooi om waar te zijn – verduurzamen én geld besparen zonder een grote investering. Maar bij Zonduurzaam is het werkelijkheid. Als je ervoor kiest om zonnepanelen te huren bij Zonduurzaam, betaal je elke maand een vast bedrag dat voordeliger is dan je huidige energiekosten. Hierdoor is het totale bedrag, inclusief de huurkosten, zelfs lager dan wat je momenteel uitgeeft.

Installateur zonnepanelen huren

Flinke winst op korte en lange termijn

Bij Zonduurzaam bieden we de mogelijkheid om zonnepanelen te huren voor flexibele periodes van 10 of 15 jaar. Na deze periode (maar ook tussentijds) heb je de optie om de zonnepanelen aan te schaffen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dit betekent dat je niet langer huurkosten hebt en nog meer kunt besparen. Onze zonnepanelen hebben een garantie van 25 jaar. Door te kiezen voor zonnepanelen van Zonduurzaam, kan een gemiddeld gezin op de lange termijn een aanzienlijk bedrag van meer dan € 40.000,- besparen.

Wil je ontdekken hoeveel jij kunt besparen op de lange termijn? Maak een afspraak voor een gratis adviesgesprek of bel direct met een van onze deskundige adviseurs.

Hoe wij je compleet ontzorgen

Bij Zonduurzaam ontvang je meer dan alleen een zonnepanelen installatie. We regelen de online monitoring van je energieopbrengst, je zult altijd persoonlijke service krijgen en je ontvangt een heel pakket aan garanties. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over lastige kwesties als je kiest om zonnepanelen te huren. Onze eigen ervaren monteurs zorgen gedurende de gehele huurperiode voor het optimale onderhoud van jouw zonnepanelen. Het enige wat jij hoeft te doen is energie opwekken en besparen, de rest nemen wij voor onze rekening.

Weten wat zonnepanelen huren betekent voor jou?

Waarom zonnepanelen huren bij Zonduurzaam?

Wij geloven dat van betekenis zijn voor een ander het verschil maakt. Daar krijgen wij energie van en het motiveert ons om elke dag het beste te kunnen zijn in ons vak.

Door persoonlijk contact, eerlijk advies, transparante communicatie en echt vakmanschap. We helpen je van a tot z door het proces en we gaan door totdat je tevreden bent, en blijft. Dat is wat ons definieert, en dat mag je van ons verwachten. 

We kijken ernaar uit om met je te mogen spreken over jouw situatie.

Wil jij ook advies over zonnepanelen?

Vraag vrijblijvend om advies van onze experts door de de dakscan in te vullen via onderstaande button.

Menu