Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

Waarom juist nu zonnepanelen laten installeren?

Zet de eerste stap naar slimmer energiebeheer!

Thuisbatterij 1komma5. kleine ondernemersregeling

Je blijft spekkoper, ook met terugleverkosten

Hoewel sommige energieleveranciers zogenoemde “terugleverboetes” in rekening brengen, blijven de kosten voor zonnepanelen nog steeds aanzienlijk lager dan wanneer je geen zonnepanelen zou hebben. Bovendien, met een modelcontract bij elke leverancier betaal je geen terugleverkosten, zoals bepaald door de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Laat je niet ontmoedigen door terugleverboetes. De voordelen en besparingen wegen ruimschoots op tegen de nadelen.

Zonnepanelen nog steeds binnen 7 jaar terugverdient

Vanwege de salderingsregeling die nog minimaal tot 2027 loopt verdien je juist nu nog je zonnepanelen extra snel terug. Met de huidige tarieven is de gemiddelde terugverdientijd voor zonnepanelen nog steeds slechts 7 jaar. Dat betekent dat je na deze periode vrijwel gratis kunt genieten van je eigen opgewekte groene stroom.

Btw terugvragen op batterij

Sinds kort is het ook mogelijk om de BTW op de aanschaf en installatie van thuisbatterijen terug te vragen. Dit maakt het investeren in een thuisbatterij nog aantrekkelijker. De BTW bedraagt 21%, wat betekent dat je een flink bedrag kunt terugkrijgen.

1komma5 installeur

Lagere investeringskosten

Je bespaart direct 21% op de aanschaf- en installatiekosten.

Snellere terugverdientijd

Door de lagere nettokosten verdien je je investering sneller terug.

Hogere rendement

Je totale besparing en rendement op je investering nemen toe.

Afschaffing Salderingsregeling in 2027? Met Heartbeat zit je goed

Je kunt nu nog profiteren van de salderingsregeling voordat deze eindigt. Door te investeren in een batterij en onze nieuwe energiemanager: Heartbeat, kun je jouw energie-efficiëntie maximaliseren omdat Heartbeat slim handelt met je energie. Zo kun je alsnog je investering gemakkelijk terugverdienen, zelfs na 2027. Daarnaast handel je met je batterij op de slimste momenten, zodat je altijd de laagste stroomprijs houdt. 

Net Congestie en Negatieve Prijzen:

Met een thuisbatterij, Heartbeat en een dynamisch contract kun je profiteren van net congestie en zelfs geld verdienen met negatieve stroomprijzen. Een dynamisch contract lijkt risicovol, maar doordat Heartbeat het werk voor je doet kan die altijd de laagste stroomprijs garanderen. Lager dan met een vast of variabel contract.

Onze succesverhalen in Duitsland tonen aan dat klanten zelfs met warmtepompen nul cent per kWh betalen. Benieuwd hoe dit  bij een van de families werkt?  Klik dan hier: Familie Hofman berekening

live illustration

WAAROM ONS

Wat klanten over ons vertellen

Wil je ook verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakscan en ontvang:

Menu