Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

Vacatures

Waar ben jij goed in?

Wat leuk dat je onze vacaturepagina bekijkt. Wij zijn namelijk altijd op zoek naar nieuw talent dat ons verder kan helpen.

Neem gerust een kijkje in de vacatures die we hebben openstaan en kijk of er iets bij zit dat je hart sneller doet kloppen. En als je niet meteen iets ziet wat bij je past, no stress. We zijn altijd nieuwsgierig naar unieke talenten en frisse blikken. 

1komma5 Nederland

1

Content marketeer / Copywriter

40 uur

Heb jij een talent voor foutloze en aantrekkelijke teksten, ben je creatief en haal je energie uit het creeren  van pakkende content? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

2

Sales accountmanager Deventer

40 uur

Heb jij sterke communicatie vaardigheden, ben je commercieel en haal je energie uit het bouwen van relaties en het sluiten van deals? Dan willen wij graag met jou kennismaken!

3

HR medewerker/Recruiter

24 - 40 uur

Ben jij diegene die telkens weer de juiste match weet te vinden voor ons team? Ben jij enthousiast en heb je goede communicatieve vaardigheden? Lees dan deze vacature door!

4

Planner

40 uur

Vind je het leuk om voor unieke klantsituaties creatief en oplossingsgericht te werk te gaan? Hou je vrijheid en verantwoordelijkheid in de dagelijkse werkzaamheden?

Heb je nog vragen over een vacature?

Telefoon

088 - 88 97 777

E-mail

info@1komma5.nl

Address

Hanzeweg 5, 7418 AW Deventer

Social Channels

Ontmoet het 1KOMMA5º | Zonduurzaam Team

BLOGS

Laatste zonnepanelen nieuws

FAQ

Veel gestelde vragen

Wij zijn werkzaam door heel Nederland! We werken met verschillende installatie partijen samen die zich door het gehele land bevinden, waardoor we altijd bij jou in de buurt zijn.

 

Wij streven ernaar om binnen 2 tot 4 weken de zonnepanelen te plaatsen.

Nee dat zullen wij nooit van je vragen. Je betaalt bij ons pas achteraf, wanneer je helemaal tevreden bent.

Ja dat kan! Daarnaast valt er bij ons een regeling te treffen wat betreft lease opties. Neem contact op om jouw situatie in kaart te laten brengen en te kijken naar de mogelijkheid die het beste bij jou aansluit.

Dat klopt inderdaad! Voor elk persoon die dankzij jou van de service van 1KOMMA5º gebruik mag maken krijg je van ons €100,- via ons ambassadeursprogramma

Wil je ook verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakscan en ontvang: