Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

Kunnen we je ergens mee helpen?

Zet de eerste stap naar slimmer energiebeheer!

VISIE

Voor altijd gratis leven op
wind en zonne-energie!

Voor altijd gratis leven op zonlicht en wind met 1KOMMA5°. Wij leveren de voordeligste stroomtarieven en de zuiverste energie direct aan huis bij onze klanten. Dit realiseren we door gebruik te maken van CO2- neutrale energiesystemen en innovatieve softwareoplossingen.

Contact info

Telefoon

088 - 88 97 777

E-mail

info@1komma5.nl

Address

Hanzeweg 5, 7418 AW Deventer

Social Channels

Contactformulier

Heb je een andere vraag?

Heb je een vraag over jouw zonnepanelen installatie of wil je meer informatie over zonnepanelen ontvangen? Wij zijn op kantoordagen tussen 08:30 – 17:00 bereikbaar op: 088-8897777.

Houd er rekening mee dat onze afdelingen klantenservice, planning en werkvoorbereiding dagelijks tot 16:00 uur voor je beschikbaar zijn.

FAQ

Veel gestelde vragen

Wij zijn werkzaam door heel Nederland! We werken met verschillende installatie partijen samen die zich door het gehele land bevinden, waardoor we altijd bij jou in de buurt zijn.

 

Wij streven ernaar om binnen 2 tot 4 weken de zonnepanelen te plaatsen.

Nee dat zullen wij nooit van je vragen. Je betaalt bij ons pas achteraf, wanneer je helemaal tevreden bent.

Ja dat kan! Daarnaast valt er bij ons een regeling te treffen wat betreft lease opties. Neem contact op om jouw situatie in kaart te laten brengen en te kijken naar de mogelijkheid die het beste bij jou aansluit.

Dat klopt inderdaad! Voor elk persoon die dankzij jou van de service van 1KOMMA5º gebruik mag maken krijg je van ons €100,- via ons ambassadeursprogramma

Wil je ook verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakscan en ontvang: