Nieuws! Zonduurzaam is nu 1KOMMA5° en wordt koploper in marktaanbod in Nederland

NEW ENERGY

15.07.2024

Een goed leven mag energie kosten. Met de nieuwste ontwikkelingen van 1KOMMA5º ben jij helemaal klaar voor de toekomst van morgen. Dummy tekst.

NEW ENERGY

200.000+ installaties

One-Stop-Shop

Europese marktleider

VISIE

Voor altijd gratis leven op
wind en zonne-energie!

Voor altijd gratis leven op zonlicht en wind met 1KOMMA5°. Wij leveren de voordeligste stroomtarieven en de zuiverste energie direct aan huis bij onze klanten. Dit realiseren we door gebruik te maken van CO2- neutrale energiesystemen en innovatieve softwareoplossingen.

SLIMME ENERGIEMANAGER

Heartbeat - De slimme energiemanager van 1KOMMA5°

Onze intelligente energiemanager Heartbeat vormt het middelpunt van efficiënt energiebeheer. Het speciaal ontworpen kastje zorgt ervoor dat alle apparaten in je woning, zoals thuisbatterijen, warmtepompen en zonnepanelen, perfect met elkaar samenwerken. 

KWALITEIT 

Partners & keurmerken

Bij 1KOMMA5° hechten we veel waarde aan het leveren van de beste kwaliteit voor onze klanten. Die belofte maken we waar door samen te werken met toonaangevende partners die er zijn. We houden vast aan die hoge standaarden, zodat jij altijd kunt vertrouwen op de meest duurzame energieoplossingen.

Full Black Module

FULL BLACK MODULE

1KOMMA5º Zonnepanelen

Bijna 70% van alle zonnepanelen komen uit China, waar ze nog steeds vaak fossiele brandstoffen gebruiken om ze te maken. Bij 1KOMMA5° willen we dat helemaal anders doen. We gaan de productieketen weer naar Europa halen, te beginnen met het schoon en lokaal regelen van onze spullen. We beginnen met het belangrijkste: silicium

Thuisbatterij 1komma5. kleine ondernemersregeling

THUISBATTERIJ

Zonnepanelen in combinatie met een thuisbatterij

Onze thuisbatterij maakt je woning zelfvoorzienend door overdag opgewekte overtollige energie op te slaan voor later gebruik. Zo ben je minder afhankelijk van het elektriciteitsnet en kun je je energierekening verlagen, wat leidt tot maandelijkse besparingen. Een echte win-win!

VERWARMEN 

Warmtepompen

Bij 1KOMMA5° snappen we helemaal dat je thuis zowel in de winter lekker warm wilt zitten als in de zomer wat verkoeling wilt. Daarom hebben onze warmtepompen het allemaal: ze houden je huis knus als het koud is en lekker fris wanneer de zon volop schijnt.

Warmtepomp installeren

KLANTCASE

Klanten aan het woord

16 juni, 2023
16 juni, 2023
Wouter uit Deventer
Read More
“De installatie ging verrassend hard. Ze waren hier om 8 uur en om 12 uur namen ze alweer afscheid”
9 oktober, 2023
9 oktober, 2023
Menno uit Deventer
Read More
“De installatie was prima. Ik heb er niks op aan te merken. Ik ben gewoon binnen gaan zitten, totdat een vriend van mij even langs kwam. We zijn toen even buiten gaan kijken.”
2 februari 2021
2 februari 2021
Lisette uit Apeldoorn
Read More
“Het contract zag er netjes uit en ik kreeg twee opties. Hieruit heb ik gekozen. Ik vertrouwde helemaal op wat mij werd aangeboden!”
18 april 2023
18 april 2023
Sander uit Losser
Read More
“Het was binnen een halve dag gefixt!” Zegt Sander. “Het waren keurige jongens, ze werkten goed door. Ze zijn daarna direct doorgegaan naar mijn ouders. Dat hadden ze ook mooi gedaan.”
24 juli, 2022
24 juli, 2022
Carl & Wil uit Hellendoorn
Read More
“Er waren wel goedkopere aanbieders, maar daar was het rendement van het systeem minder… Ja dat schiet dan natuurlijk alsnog op de langer termijn niet op!”
21 september 2021
21 september 2021
Theo uit Almere
Read More
“Ik zou mensen dit willen aanraden. Alles is goed verlopen, dus waarom zou ik wat anders aanraden? Het complete pakket is gewoon goed geweest.”
5 juni, 2022
5 juni, 2022
Harry & Ans uit Losser
Read More
“We zijn heel blij dat we dit nu gedaan hebben met die zonnepanelen, maar meer hoeft nu niet. Overal komt een einde aan, maar we zijn wel dik tevreden met alles!”
8 maart, 2022
8 maart, 2022
Micheal uit Deventer
Read More
“De doorslag voor de keus van zonnepanelen was echt duurzaamheid. Het gevoel bij jullie heeft hierin de doorslag gegeven!”
Previous
Next

BLOGS

Laatste zonnepanelen nieuws

FAQ

Veel gestelde vragen

Wij zijn werkzaam door heel Nederland! We werken met verschillende installatie partijen samen die zich door het gehele land bevinden, waardoor we altijd bij jou in de buurt zijn.

 

Wij streven ernaar om binnen 2 tot 4 weken de zonnepanelen te plaatsen.

Nee dat zullen wij nooit van je vragen. Je betaalt bij ons pas achteraf, wanneer je helemaal tevreden bent.

Ja dat kan! Daarnaast valt er bij ons een regeling te treffen wat betreft lease opties. Neem contact op om jouw situatie in kaart te laten brengen en te kijken naar de mogelijkheid die het beste bij jou aansluit.

Dat klopt inderdaad! Voor elk persoon die dankzij jou van de service van 1KOMMA5º gebruik mag maken krijg je van ons €100,- via ons ambassadeursprogramma

Wil je ook verdienen met zonnepanelen?

Doe de gratis dakscan en ontvang: